Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Asa arata dupa modificare

lucica

Postări Recomandate

Suspensie Tough Dog+5, Body lift 5cm, bara fata copie ARB, troliu warn 9,5XP, cauciucuri Maxxis Mudzilla 35/13.5x15 cu jante 10J, autoblocant fata Detroy Locker.

Snorkel (made by Geppeto), urmeaza MLR manuale bara spate, etc...

Suspensia Tough Dog de la prietenul Macfero.

IMGP3561.JPG.cd0aa3e6a882a179496bc7fd83cc3f96.JPG

IMGP3564.JPG.d7dea26de02521f18cbadb44ab6a771a.JPG

IMGP3565.JPG.2106e0c1ded90b9ff7f21ca7c47c15fa.JPG

IMGP3569.JPG.60473a0db510a812e9b85b80cc0d372c.JPG

IMGP3566.JPG.7a5eea1c92d58dda8a82524389fd93dd.JPG

IMGP3560.JPG.4892794b1b49a2dd9df96b20748dee59.JPG

Editat de lucica
Patrol 3,3L
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Asa arata dupa modificare

aripile pe fata au fost putin modificate in partea de jos linga prag aproximativ 2cm si intoarsa spre interior s-a mai taiat putin si din ornamentele ce imbraca aripa deoarece atingea pe viraj si riscam sa le smulga caucicurile fiind late 13,5

Patrol 3,3L
Link spre comentariu

aripile pe fata au fost putin modificate in partea de jos linga prag aproximativ 2cm si intoarsa spre interior s-a mai taiat putin si din ornamentele ce imbraca aripa deoarece atingea pe viraj si riscam sa le smulga caucicurile fiind late 13,5

Da clar ! nu bănuiam sa fie pe 13,5 .

Link spre comentariu

Povestea a inceput cam asa:

Eu lucrand la reprezentanta NISSAN din Ploiesti (nu dau nume ca sa nu se inteleaga ca e vorba de reclama, oricum e singura din Prahova), intr-o dimineata, in fata service-ului apare o masina de asistenta rutiera, pe platforma fiind cocotat y-ul 60 in cauza, auto inmatriculat in Germania. Dupa spusele celui de la asistenta, cei doi nemti (sot si sotie) erau in tranzit si un furtun de racire s-a fisurat ducand la supraincalzirea motorului, verificarile urmatoare efectuate au dus la diagnosticul: garnitura chiulasa arsa, posibil chiulasa deformata. Avand in vedere ca piesele pentru reparatie erau indisponibile in RO, in reteaua autorizata NISSAN, iar interventia era destul de costisitoare(ca bani), mi-am facut curaj in a intreba daca auto este de vanzare, starea autoturismului fiind extraordinara, inspectia tehnica din germania (TUV) fiind valabil pana in 2014, iar facturile la reparatiile anterioare pentru a putea obtine TUV-ul depaseau de 3000e. In scurt timp am primit raspunsul pozitiv, l-am sunat pe d-nul Lucica, un impatimit si un foarte bun cunoscator NISSAN Y60 iar acesta a fost de acord in al achizitiona.

Drept urmare d-nul Lucica a achizitionat Patrolul, bineinteles cei doi nemti si-au vazut de drumul lor cu un opel insignia, asigurarea masinii decontand perioada de inchiriere a acestui auto.

Sperand ca nu v-am plictisit cu aceasta povestioara, va doresc numai bine!!!

PS: Imi pare nespus de bine ca acest auto a ajuns la d-nul LUCICA si ca toate modificarile aduse si care urmeaza a fi aduse masinii sunt efectuate cu bun gust si cu piese de calitate!!:h5:1

Link spre comentariu

Nene Luciene, o remorca offroad iti mai trebuie si nu te mai prinde omul acasa garantat. Omeni buni, omul e maniac cu masinile astea. De unde imi zicea acum vreo doi ca varianta scurta e cea mai buna si ca nici sa nu auda de varianta lunga, acum mai are putin si doarme in ea :ha:

Lasand gluma la o parte, masina este extraordinara, si nea Lucica e un suflet neobosit si sigur mai gaseste sa mai puna ceva pe ea iar pentru noi poze sa salivam. Vezi ca stim unde stai, cu dulaii suntem deja prieteni.....sigur ramai fara masina dar te mai lasam putin :y

Bafta multa si sa te bucuri de acaret :10

Editat de TractoRila
''Viata trebuie savurata, nu suportata''
Link spre comentariu

autoblocantul il am din luna martie l-am avut montat pe alt patrol se comporta foarte bine nu mia rupt nimic si sia facut treaba foarte bine in situati grele fost achizitionat de la colegul macfero cost montaj 400ron plus uleiul

Patrol 3,3L
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare