lucica Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Suspensie Tough Dog+5, Body lift 5cm, bara fata copie ARB, troliu warn 9,5XP, cauciucuri Maxxis Mudzilla 35/13.5x15 cu jante 10J, autoblocant fata Detroy Locker. Snorkel (made by Geppeto), urmeaza MLR manuale bara spate, etc... Suspensia Tough Dog de la prietenul Macfero. Editat Noiembrie 6, 2012 de lucica Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viaziagro Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Felicitari, arata foarte bine. Sa te bucuri de ea si sa o noroiesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Faina masina! Da-i inainte ca esti pe calea ce buna. Ai testat caucicurile in noroi? Sunt curios cum se comporta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Am iesit sambata la o noroiala cauciucurile s-au comportat foarte bine, descarca foarte bine, o sa mai testez saptamana viitoare si o sa va informez. Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Bravo Lucica:br Frumoasa rau:h5 Ai mutat si blocantul pe ea ? Cum se comporta amortizorul de directie cu arc ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Superb agregatul ! Nu iti obstructioneaza proiectoarele vizibilitatea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Pe asta sa o pastrezi pt sufletul tau:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare proiectoarele nu ma deranjeaza deloc amortizorul de directie se comporta super osa fac niste poze miine siam sa le postez plus alte surprize Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Foarte frumoasa mașină ! sa ai noroc la ea ! întrebarea mea e cum de a trebuit sa decupezi de aripile fata cu body lift +5 si suspensie +5 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumifly3000 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Asa da.....super!!! Masina arata super atat in poze cat si live. am avut ocazia s-o vad pe 4roti Un adevarat monstru:br Merita toata munca depusa, poti fi mandru de rezultat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare aripile pe fata au fost putin modificate in partea de jos linga prag aproximativ 2cm si intoarsa spre interior s-a mai taiat putin si din ornamentele ce imbraca aripa deoarece atingea pe viraj si riscam sa le smulga caucicurile fiind late 13,5 Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare aripile pe fata au fost putin modificate in partea de jos linga prag aproximativ 2cm si intoarsa spre interior s-a mai taiat putin si din ornamentele ce imbraca aripa deoarece atingea pe viraj si riscam sa le smulga caucicurile fiind late 13,5 Da clar ! nu bănuiam sa fie pe 13,5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Povestea a inceput cam asa: Eu lucrand la reprezentanta NISSAN din Ploiesti (nu dau nume ca sa nu se inteleaga ca e vorba de reclama, oricum e singura din Prahova), intr-o dimineata, in fata service-ului apare o masina de asistenta rutiera, pe platforma fiind cocotat y-ul 60 in cauza, auto inmatriculat in Germania. Dupa spusele celui de la asistenta, cei doi nemti (sot si sotie) erau in tranzit si un furtun de racire s-a fisurat ducand la supraincalzirea motorului, verificarile urmatoare efectuate au dus la diagnosticul: garnitura chiulasa arsa, posibil chiulasa deformata. Avand in vedere ca piesele pentru reparatie erau indisponibile in RO, in reteaua autorizata NISSAN, iar interventia era destul de costisitoare(ca bani), mi-am facut curaj in a intreba daca auto este de vanzare, starea autoturismului fiind extraordinara, inspectia tehnica din germania (TUV) fiind valabil pana in 2014, iar facturile la reparatiile anterioare pentru a putea obtine TUV-ul depaseau de 3000e. In scurt timp am primit raspunsul pozitiv, l-am sunat pe d-nul Lucica, un impatimit si un foarte bun cunoscator NISSAN Y60 iar acesta a fost de acord in al achizitiona. Drept urmare d-nul Lucica a achizitionat Patrolul, bineinteles cei doi nemti si-au vazut de drumul lor cu un opel insignia, asigurarea masinii decontand perioada de inchiriere a acestui auto. Sperand ca nu v-am plictisit cu aceasta povestioara, va doresc numai bine!!! PS: Imi pare nespus de bine ca acest auto a ajuns la d-nul LUCICA si ca toate modificarile aduse si care urmeaza a fi aduse masinii sunt efectuate cu bun gust si cu piese de calitate!!:h5:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Cam asa arata Patrolul cand a fost adus in service... Seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: Asa arata dupa modificare Dupa cum v-am promis revenim cu montarea unui intercooler si al amortizorului de directie Tough Dog Extreme. Editat Noiembrie 7, 2012 de lucica Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Dupa cum v-am promis revenim cu montarea unui intercooler si al amortizorului de directie Tough Dog Extreme. Alta viata cu amortizorul de directie.:h5 Cum se comporta acum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Asa arata dupa modificare Poti sa ne povestesti putin despre autoblocantul fata? Cum se comporta? Care au fost costurile de achizitie si montaj? Merita? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) Re: Asa arata dupa modificare Nene Luciene, o remorca offroad iti mai trebuie si nu te mai prinde omul acasa garantat. Omeni buni, omul e maniac cu masinile astea. De unde imi zicea acum vreo doi ca varianta scurta e cea mai buna si ca nici sa nu auda de varianta lunga, acum mai are putin si doarme in ea :ha: Lasand gluma la o parte, masina este extraordinara, si nea Lucica e un suflet neobosit si sigur mai gaseste sa mai puna ceva pe ea iar pentru noi poze sa salivam. Vezi ca stim unde stai, cu dulaii suntem deja prieteni.....sigur ramai fara masina dar te mai lasam putin :y Bafta multa si sa te bucuri de acaret :10 Editat Noiembrie 8, 2012 de TractoRila ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Asa arata dupa modificare autoblocantul il am din luna martie l-am avut montat pe alt patrol se comporta foarte bine nu mia rupt nimic si sia facut treaba foarte bine in situati grele fost achizitionat de la colegul macfero cost montaj 400ron plus uleiul Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate