catalint Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Salut frati grand-vitaristi. Am si eu un of , de ceva timp masina mea lasa un pic de ulei sub ea . Am fost la doctor cu ea si mi-a spus ca da pe la simeringurile de la cutia de transfer si prin fata si prin partea din spate . Scurgerea nu e importanta cantitativ , mecanicul mi-a zis ca pot sa mai merg cu ea linistit dar pe mine ma seaca si vreau sa o repar. Mecanicul mi-a cautat piesa respectiva si nu a gasit-o . Am incercat si singur dar toate firmele de piese auto imi spun ca nu pot sa identifice simeringul care se potriveste dupa seria masinii . In acest sens va rog daca imi puteti furniza un cod de original sau dimensiunile exacte pentru masina mea : Grand vitara 2003 cilindree 1995 , 94 kw , tip motor J20A , Nr. identificare :JSAFTL52V00209761 Va multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Simeringuri cutie de transfer GV 2003 2.0 J20A la reprezentanta ai fost? Acolo sigur iti pot identifica piesa necasara, si fiind vb de niste simeringuri ma gandesc ca nu o sa te omoare cu pretul ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi04 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Simeringuri cutie de transfer GV 2003 2.0 J20A Poate reusesti sa cauti un kit complet de reparatie si sa vezi ce contine. Dar tu stii exact care e simeringul? Poti incerca si dupa un manual de reparatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalint Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Simeringuri cutie de transfer GV 2003 2.0 J20A Am sa incerc la reprezentanta , desi nu cred ca o sa fiu intampinat cu prea mare promtitudine . Nu stiu cum arata simeringul , de ceea mecanicul m-a sfatuit sa aflu macar dimensiunile exacte ale garniturii ca sa stie si el ce cauta . Eu folosesc masina si mi-e greu sa stau cu ea pe butuci cat o desface el si cauta simeringul . Exista dimensiunile exacte intr-un manual de reparatii ? Am sa caut si asa ceva . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi04 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Simeringuri cutie de transfer GV 2003 2.0 J20A Exista in manual dar trebuie sa cauti manualul. Sau cauta la dezmembrari o cutie si vezi exact ce trebuie inlocuit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalint Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Simeringuri cutie de transfer GV 2003 2.0 J20A Am rezolvat cu ajutorul domnului Salagean . Promtitudine si profesionalism . Multumesc si pe aceasta cale . Am sa pun dimensiunile cu proxima ocazie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xstranger Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: Simeringuri cutie de transfer GV 2003 2.0 J20A Am rezolvat cu ajutorul domnului Salagean . Promtitudine si profesionalism . Multumesc si pe aceasta cale . Am sa pun dimensiunile cu proxima ocazie . Salut Imi zici si mie cum ai facut rost de ele,am aceeasi problema ca si tine :) Mersi anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate