Max Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 La Multi Ani pentru DragosDim! :k :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! La Multi Ani Dragos !... :grin: :rsp :be :sp :k :Gr :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! LA MULTI ANI !!!! :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! MUltumesc mult baieti, imi pare rau ca nu am putut ajunge la intalnirea de primavara, dar nu scapati de mine la toamna, ma tin ca scaiul de voi!!! :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! La multi ani! :k si la multi :$ :$ :$ :$ :$ Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! La Multi Ani Dragos! Lasa nu fi suparat mergem noi la toamna , nici eu nu am putut ajunge din cauza serviciului eram liber inainte de 1,2 mai. Macar m-am dus un pic cu rulota de pasti. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! La Multi Ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! La multi ani ! :k :be www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! La multi ani !!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! La mulÅ£i ani cu sănătate ÅŸi tot ce-Å£i doreÅŸti :grin: :k :b 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! LA MULTI ANI !!!! :Gr :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! la multi ani !!!! :k :k :k Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: La Multi Ani DragosDim! Multumesc inca o data baieti, promit o bere la Baia Mare, la urmatoarea intalnire ... :h5 :banana :x :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate