adrian.costache2 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Salutare, Sunt proaspatul posesor al unei Vitara din 96 in 3 usi, hardtop, 1.6 si cam atat momentan, restul sunt in plan ptr viitorul foarte apropiat(inaltare, bara fata, spate, scuturi, cauciucuri) Acum am si eu o intrebare al carui raspund in caut de cateva zile si nu reusesc sa-l aflu - de cand am luat-o ii vibreaza foarte rau motorul chiar si cand sta pe loc, se simte si in masina, totul tremura. Initial am crezut ca este de la un tampon dar am inteles ca nu ar fi. Pe langa asta cred ca are si un consum imens in oras, nu i l-am facut dar cred ca are 25% iar cand merg sub 2500 ture parca merge in suturi. Sa aiba toate legatura cu vibratiile motorului? De la ce ar putea fi? Multumesc mult de ajutor!!! Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian.costache2 Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Vibrati motor mai fac o meniune de care am omis, nu are mai deloc forta - ii ia poate chiar si 30 sec sa ajunga la 60 km, cu piciorul la podea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Broscuta Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 salut Si la mine vibra motorul cand am cumparat masina. Cum este si de bun simt am inlocuit urmatoarele: - bujii NGK indicativul notat de producator pe capota - 60 Ron - filtru combustibil - 65 Ron - fise bujii + capac distribuitor (delcou ) - 110 respectiv 50 Ron - curatat iac + EGR + admisie - inlocuit filtru aer - 40 Ron - verificat furtunase vaccum - curatat toate mufele electrice din compartimentul motor - un tub de spray pt contacte 25 Ron Rezultatul un mers rotund si putere decenta. Sunt consumabile si pretul total este rezonabil deci cred ca merita inlocuite. Daca dupa inlocuire problema persista verifica presiunea pompei de benzina si eventual compresia pe fiecare cilindru. Vad ca esti din Buc, daca te mai pot ajuta cu ceva...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian.costache2 Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: salut Multumesc de raspuns. Am de gand sa-i schimb in cateva zile uleiul si filtrele, cand o sa am un pic de timp liber. De la bujii + fise mi-a mai zis cineva ca ar putea fi. Nu sunt scumpe, le cumpar dar nu stiu unde sa le inlocuiesc in Bucuresti, nu am pe nimeni priceput la Suzuki. Tu unde o "aranjezi"? Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Broscuta Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Eu ooo "rezolv" in fata blocului :wink: Exceptand distributia si tinichigeria, totul am facut in regie proprie. Este o masina prietenoasa cand vine vorba de mesterit. Pt fise bujii, buji si ale interventii rapide precum si eventuale sfaturi si explicatii te pot ajuta in jona Bucur Obor daca iti este facil. Sa nu uiti si de antigel, vine frigul si nu se stie daca nu are inca antigelul original :ha: Spor si o seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Vibratii motor bravos broscuta pentru AJUTOR . credeam ca doar eu sunt nebun sa schimb toate consumabilele la masini. mai ales la astea vechi. macar sunt sigur ca o perioada lunga de timp nu am treaba cu masina. iar de schimbat astea chiar nu e greu. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Broscuta Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Vibratii motor Imi place sa cred ca nu suntem nebuni :ha:....sau suntem doar nebuni dupa fiarele noastre. Uleiurile nu le-am mentionat pt ca nu aveau legatura cu topicul insa trebuie neaparat si ele. Cand am scos uleiul din dif spate era o marmelada neagra si surubul de drenaj avea strat de pilitura metalica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
finu..l Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Vibratii motor salut daca vrei te pot ajuta eu cu schimbul de bujii fise capac si ce mai ai tu pe acolo, doar ca eu am un service la 20 km de Bucuresti iesire din oras prin Colentina.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate