LIBANEZUL Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Sunt in spaniola,cine nu se descurca sa spuna. Ajut cu placere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Cateva date tehnice la Veverita au calitate slaba si nu se vede.....incearca un link Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LIBANEZUL Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Re: Cateva date tehnice la Veverita Salut. Salveaza imaginile in calculator si da-le zoom. Pagina de unde le-am descarcat nu mai merge. http://www.suzuki4x4.cl Editat Noiembrie 11, 2012 de LIBANEZUL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Cateva date tehnice la Veverita Salut. Salveaza imaginile in calculator si da-le zoom. Pagina de unde le-am descarcat nu mai merge. http://www.suzuki4x4.cl Am incercat ca doar nu am sarit asa de plictiseala , dar nu se vede ....cel putin ochii mei nu percep nimic. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LIBANEZUL Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Cateva date tehnice la Veverita Am incercat ca doar nu am sarit asa de plictiseala , dar nu se vede ....cel putin ochii mei nu percep nimic. Nu stiu ce se intampla,eu am pozele super clare. Daca stie cineva ce se intampla,sau sa le incarc in alta parte,sa-mi spuna. Adi200100 cautama la id catalins_stanciu2000@yahoo.com si ti le dau cu placere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Cateva date tehnice la Veverita Poza e micsorata foarte mult....incearca la 1024 x 768..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Cateva date tehnice la Veverita La rugamintea colegului @LIBANEZUL, postez documentele in alt format, sper, ceva mai inteligibil: Suzuki specs.pdf 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LIBANEZUL Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Cateva date tehnice la Veverita La rugamintea colegului @LIBANEZUL, postez documentele in alt format, sper, ceva mai inteligibil: [ATTACH=CONFIG]156875[/ATTACH] :tk teddybear Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate