atar Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Plecand de la afirmatia lui Worldscape: Suntem foarte multi care folosim Detroit Locker sau Soft Full Locker 100%. ( o gategorie mai aparte este si PowerTrax-ul ... dar care nu e recomandat pentru solicitari mari ) .................................................... daca este sa imi spun parerea personala, Detroit Locker sunt cei mai fiabili blocanti. Va rog sa va spuneti parerea despre autoblocantii pe care i-ati incercat. Ideala ar fi o comparatie intre Detroit, PowerTrax, Aussie, etc., dar cred ca sunt putine persoane care le-au folosit pe toate pentru a le putea compara obiectiv. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Diferentiale autoblocante Am Detroit Locker de 1 an si ceva pe un Wrangler YJ si n-am avut nici o problema cu el. Am facut si cateva drumuri mai lungi si nici macar nu-l simt. ( doar putina grija in curbe ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Diferentiale autoblocante Oresti recomanda Detroit-ul, dar asa cum spunea si Alex, sa nu-i dai span in curbe pe aderenta. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Diferentiale autoblocante Primul termen de comparatie intre 2 autoblocant e "formatul". Adica daca e full-case (inlocuieste cosul purtator) sau e lunch-box (inlocuieste doar satelitii). E destul de clar care va fi mai solid in final. Exceptam cazuri speciale, cum e 14Bolt, la care cosul e o enormitate si Detroitul e lunch-box. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate