Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Offroad Trucks

nissan4x4

Postări Recomandate

Re: Offroad Trucks

Kraz 256 B a fost prima masina de offroad pe care am calarit-o in teren cu adevarat greu ....undeva in zona Murmansk :grin:.....o adevarata bestie mecanica....forta bruta....dupa o zi la volanul ei...erai stors ca o lamaie :grin::grin::grin:

Tatra Kolos 8x8....un deliciu comprativ cu Kraz-ul...datorita servoasitarilor...peste medie...pedala de ambreiaj necesitand un minim efort ptr actionare...volanul se rotea pe loc de la stg la dr efectiv cu un deget :grin:

am mai calarit si alte camioane...Scania....Volvo....Daf...Mercedes....dar la nici una senzatia de putere bruta nu s-a simtit asa de puternic cum se simte la Kraz

am la suflet doua marci de camioane...Kraz....si Scania....

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Mi se pare pe departe cea mai tare arma de teren:

fiat ACL75/iveco

Mog

un italian a lucrat la un iveco si a iesit ceva grozav:

http://progettoperillavoro.blogspot.it/2012/11/vendesi-iveco-acl75-completamente.html

Enjoy!

Link spre comentariu

Ia o chestie misto, care am vazuto si eu acuma, 4 h 4, hidraulic 4x4, puntea fata comandata hidraulic, mai usoara cu 400kg decat una cu mecanica de 4x4. Interesant conceptul, doar ca nu stiu de fiabilitate....

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

E hidromotorul clasic , daca nu-ti bati joc de intretinere merge cam trei vieti .Sau alea vechi mergeau , nu mai stiu nimic de astea noi .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

tractiune fata ,hidraulica au si graderele, pentru ca rotile lor pe fata se apleaca/ se pun in multe pozitii si grup nu ar fi mers.

Sunt foarte fiabile daca le intretii. Despre asta vorbesc.

Link spre comentariu

Asta este o fosta componenta din parcul meu auto.....aproximativ 1200 euro.

Si campioana natioanala en-titre la RC-Rock Crawling 2012 .... aproximativ 3000 euro.

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Cand aveam chef de joaca....

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare