RaduCampina Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Salut am avut zilele trecute ceva de treaba la masina a trebuit sa-i schimb radiatorul si pentru ca nu mi-a convenit sa iau unul nou de Vitara modelul meu am optat pentru unul de Dacie dar facut bine din cupru pot sa spun ca este super ok si nu se incalzeste. dar tot lucrand eu asa am observat un capat de furtun cazut banui eu de pe sub carburator care duce exact in diferentialul fata undeva deasupra lui intra acolo nu am gasit nimic lipsa pe la carburator si va intrb pe voi oameni buni unde duce acel furtun din diferentialul meu fata si care e rolul lui va multumesc frumos Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Re: unde duce furtunul din diferentialul fata la Vitara este o aerisire a diferentialului pentru a nu face presiune si este prins undeva in compartimentul motor. o sa gasesti acelasi furtun si la diferentialul spate si la cutia de viteze. ps. un furtun la fel am vrut sa spun, nu acelasi furtun. Editat Noiembrie 17, 2012 de TOYO L LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: unde duce furtunul din diferentialul fata la Vitara multumesc Toyo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: unde duce furtunul din diferentialul fata la Vitara este o aerisire a diferentialului pentru a nu face presiune si este prins undeva in compartimentul motor. o sa gasesti acelasi furtun si la diferentialul spate si la cutia de viteze. ps. un furtun la fel am vrut sa spun, nu acelasi furtun. cele 3 furtune de aerisire trebuie sa aiba dopuri jemchere care previn intrarea mizeriei insa respira. cel de la grupul de fata este agatat de furtunul de apa ce intra in termostat. cel de la cutie si reductor este sub delcou. iar cel de la diferentialul spate este in spatele stopului stanga ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate