Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Si inca unul

radu.mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Si inca unul

Ce cap de planetara se potriveste de la ce model de Subaru? E HD sau pur si simplu e o varianta mai ieftina fata de capul de planetara OEM?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil o fi vreun Subaru Forester sau Impreza, mai degraba a doua varianta. E bolt-on sau mai trebuie luat putin la pila?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Sa inteleg ca la jimy merge o planeta de Subaru ?

Si este si mai rezistenta decat cea originala de jimy ? :g

Da mai multe informatii, unii au prostul obicei de a rupe planetarele de Jimy si ii intereseaza subiectul :hl

Editat de dorin4x4
Link spre comentariu

Voi fi putin offtopic :D :

Am pus jantele pe care le aveam din vremea cu Vitara incaltate cu niste mturi resapate.

Pana in weekend sper sa am scuturile si troliul montate, iar peste circa doua saptamani se poate sa fie si inaltata. Revin cu poze cand e gata.

Nu imi fac prea mari sperante dar ar fi frumos sa nu ninga prea devreme, poate apuc sa o scot la plimbare odata ce termin cu ce mi-am propus. Ar fi urat sa umble numai prin oras cu gume de astfalt pana la primavara.

4156812_IMG_16081.thumb.jpg.bbdb547cd61e1688c7a715c0b426c25d.jpg

Link spre comentariu

Foarte frumos ii sade cu rotile, ar trebui un SL, nu de alta dar ma tem ca altfel ating pe alocuri in anumite situatii in forma de X :grin: Si o veste naspa: acum vazui la stiri ca incepand de maine-poimaine vin ninsorile prin Romanica. Eu de-abia astept zapada, ca vreau sa ma joc cu supraviratoarea. Am ramas cu un defect de la bmw-uri :-)

Numai bine,

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

O da, de atins atinge din plin. Nici nu am apucat sa o "flexez" bine, la orice denivelare care solicita putin suspensia face cunostinta cauciucul cu aripa. Cred ca au devenit prieteni destul de buni pana acum. Inaltarea e clara, sper cat de curand.

Daca vine zapada, asta e! Ne distram cum putem cu ea!

Link spre comentariu

[quote

Am pus jantele pe care le aveam din vremea cu Vitara incaltate cu niste mturi resapate.

Pana in weekend sper sa am scuturile si troliul montate, iar peste circa doua saptamani se poate sa fie si inaltata. Revin cu poze cand e gata.

Ce dimensiune au gumele? Jantele sunt pe 15" sau pe 16"?

LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc...
Link spre comentariu

Unde ai montat troliul, de care ai ales si cat te-a dus troliu plus montaj, plus cat a durat?...arata foarte bine montat pe bara originala. :)

Troliul este de 5900 si a fost 400 euro. L-am montat la un service de pe str Gherghitei - in Colentina, aproape de avion. Il stiu pe tipul de acolo de ceva timp si de fiecare data cand am fost la el -cu alta masina- am vazut ca lucra tot timpul pe masini de offroad. Nu stiu daca are vreun nume garajul dar stiu ca lucreaza foarte bine. Toata tarasenia, pentru suport de troliu si scuturi a fost, materiale plus manopera, 15 milioane. De durat a durat doua zile, insa pe diferential nu a pus inca scut, trebuie dat jos si scos uleiul ca sa le poata suda.

Link spre comentariu

Troliul este de 5900 si a fost 400 euro. L-am montat la un service de pe str Gherghitei - in Colentina, aproape de avion. Il stiu pe tipul de acolo de ceva timp si de fiecare data cand am fost la el -cu alta masina- am vazut ca lucra tot timpul pe masini de offroad. Nu stiu daca are vreun nume garajul dar stiu ca lucreaza foarte bine. Toata tarasenia, pentru suport de troliu si scuturi a fost, materiale plus manopera, 15 milioane. De durat a durat doua zile, insa pe diferential nu a pus inca scut, trebuie dat jos si scos uleiul ca sa le poata suda.

Salut. Cea cauciucuri ai pe agregat? Sunt Simex uri? Multumesc.

Jimny 2002 - RinoCerbul
Link spre comentariu

Sunt Simex uri?

Ne-a dezvaluit si dimensiunea lor :

gumele sunt 205/70.

Cu respect,

Teodor.

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Din cate stiu anvelopele reshaped cu profilul ala s-au fabricat/vandut de catre diversi sub diverse denumiri comerciale dintre care cea mai cunoscuta si mai "la moda" in Ro, cel putin acum cativa ani, era PNEUS model CROSS COUNTRY. Ulterior le-am vazut si sub alte denumiri, mai cunoscuta ar fi INSA TURBO model SAHARA 2. Etc. Anvelopele sunt bune in masura in care sunt bune niste anvelope re-sapate, adica raport pret-calitate-performante ok. Minusuri: Foarte grele, greu de echilibrat spre imposibil, crapa (imbatraneste) prematur cauciucul in ele - aparand microfisuri in cateva luni in ele, sar/se taie bucati din crampoane relativ usor (prin comparatie cu niste mt-uri veritabile) si cateodata se poate dezlipi la imbinare calea de rulare de pe ele, daca ati observat este lipita o bucata circulara cu crampoane peste anvelopa pe care se face constructia. Dar inca o data la pretul lor sunt ok.

Numai bine,

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Este posibil sa fie asta, dupa cum spune si mita31, sunt mai multe denumiri. Nu sunt sigur care dintre ele este.

Daca sint luate de la Brasov ( Arinovis , vad ca v-a recomandat anvelopele : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75046-Si-inca-unul&p=839996&viewfull=1#post839996 ) , cum ati spus inainte de a modifica postul , este vorba despre marca care am zis eu .

Cu respect,

Teodor.

Editat de Astral
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Daca sint luate de la Brasov ( Arinovis , vad ca v-a recomandat anvelopele : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75046-Si-inca-unul&p=839996&viewfull=1#post839996 ) , cum ati spus inainte de a modifica postul , este vorba despre marca care am zis eu ..

Da, de acolo sunt luate si m-am uitat la paginile precedente si am vazut numele marix puma. Nu sunt foarte sigur si de-asta am modificat, parca tin minte ca era alt nume pe anvelope. In fine, nu conteaza asa mult, sunt acelasi lucru. Se lamureste treaba maine, ma uit la masina si va spun :)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Masinuta capata forma si cere la plimbare prin noroi.

Sunt puse scuturi pe transfer si diferential, amortizor de directie, iar de curand am si inaltat-o (trailmaster de 50).

Are momentan o singura buba importanta: un tendon fata dreapta putin stramb. Asta trage roata in spate si inauntru. Are cineva idee de locuri unde as putea gasi un tendon? Din cate m-am interesat se gasesc pe la 100 euro sau chiar mai putin, dar am gasit numai de spate pana acum.

Multumesc si revin maine cu poze!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare