Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Si inca unul

radu.mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Si inca unul

vezi din ce material sunt facute si incerca sa le tragi la linie cu cald.

Poate nu imi dau eu seama la ce te referi. Daca nu m-am exprimat eu bine, tendonul ala stramb este bratul basculant al articulatiei. Se pot vedea in poza asta luata acum de pe net: http://bp1.blogger.com/_Y1FZVVJBtOA/SIgefYMKseI/AAAAAAAAAsw/zvzBffhFs8g/s1600-h/DSC01661.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg de ce au facut prelata asta asa. Pe Vitara era foarte fain gandita, iar la asta decat sa desfaci portbagajul mai bine...

Si mai bine, prelata de pe masina este relativ dusa, capsele sunt sarite si placerea de a o manipula este dublata. In afara de asta, nu am probleme nici cu temperatura nici cu ploaia/ninsoarea. Ma tenteaza ideea de hardtop mai ales ca am vazut unele interesante facute in Romania. Momentan vreau sa termin cu modificarile si sa ma dau efectiv cu ea prin noroaie :)

Link spre comentariu

Poze mai mult sau mai putin reusite. Este cu cauciucurile de iarna si flanse.

Vezi ca daca iti ies rotile in afara caroseriei, sa nu arunce mizerie pe la oglinzi (in spatele lor), sa inghete peste noapte si sa sparga oglinzile, ca a fost o "epidemie" pe aici in iernile trecute :wink:

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Vezi ca daca iti ies rotile in afara caroseriei, sa nu arunce mizerie pe la oglinzi (in spatele lor), sa inghete peste noapte si sa sparga oglinzile, ca a fost o "epidemie" pe aici in iernile trecute :wink:

Nu m-as fi gandit niciodata la asta. Multumesc, voi avea grija!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Da tendonul ? l-ai schimbat ? e ok ?

Poze putin mai bune.

M-am bucurat astazi cand, uitandu-ma sub masina, am vazut cum scutul de la transfer a inceput deja sa rugineasca. Nu i-am facut poza drept pedeapsa.

Link spre comentariu

Da tendonul ? l-ai schimbat ? e ok ?

Nu am apucat sa il schimb. Uitandu-ma la el am observat ca este usor curbat - asa ca m-am gandit ca poate sunt dreapta-stanga; desi eu stiam ca ambele de fata sunt la fel.

Asteptam sa vad cum roata. Nu am mai vazut niciunul scos de pe masina deci nu stiu cum trebuie sa fie. Ati putea sa va uitati si la celalalt, daca este perfect drept sau tot putin curbat?

Link spre comentariu

Nu am apucat sa il schimb. Uitandu-ma la el am observat ca este usor curbat - asa ca m-am gandit ca poate sunt dreapta-stanga; desi eu stiam ca ambele de fata sunt la fel.

Tendonul tau e strimb.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Am schimbat tendonul si aparent pozitia rotii nu tine numai de el. Cel vechi era, intr-adevar, vizibil stramb si cel de acum este in regula. Lovitura suferita de masina se pare ca a afectat si altceva pe dedesubt.

In orice caz, masina merge perfect drept si nu are nicio alta problema asa ca nu merita mai multa bataie de cap. Oricum intentionam sa tai nitel din aripi ca sa intre cauciucuri putin mai mari asa ca, pana una alta, ramane cum e.

Link spre comentariu

Am schimbat tendonul si aparent pozitia rotii nu tine numai de el. Cel vechi era, intr-adevar, vizibil stramb si cel de acum este in regula. Lovitura suferita de masina se pare ca a afectat si altceva pe dedesubt.

In orice caz, masina merge perfect drept si nu are nicio alta problema asa ca nu merita mai multa bataie de cap. Oricum intentionam sa tai nitel din aripi ca sa intre cauciucuri putin mai mari asa ca, pana una alta, ramane cum e.

Pozitia rotii, daca zici ca ai schimbat tendonul poate sa tina si de pozitia barii panhard si implicit de pozitia puntii. La un impact mai serios mai multe componente preiau socul, iar cele mai slabe verigi sunt barile Panhard, uita-te bine la ea sa nu fie stramba ca daca e, iti va tine puntea putin mai scoasa intr-o parte si mai bagata in cealalta. Masina merge drept pe drum si cu bara panhard stramba, dereglata (in cazul cu bari Panhard reglabile). Eu am cumparat masina cu Bara Panhard de fata ranforsata de proprietarul anterior si cand am taiat segment din ea ca s-o fac reglabila nu mi-a venit sa cred ce subtire e materialul din care e facuta cred ca nu are mai mult de 1 mm grosime asa ca - daca nu e ranforsata sigur se poate stramba foarte usor. La fel de usor se poate si indrepta si ranforsa. A mea e facuta cu un fier cornier (vinclu) sudat pe toata lungimea ei .. in puncte situate la 10-15 cm unul de altul.

Numai bine,

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Ok, este foarte foarte util ce mi-ai spus, multumesc mult. Nu am idee ce fel de impact a fost, pentru ca fostul proprietar nu a binevoit sa-mi impartaseasca acest detaliu, insa cred ca a fost destul de serios.

Voi studia problema :)!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare