Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

silverstone mt 117 sport

bughi_royahoo.com

Postări Recomandate

Sautare.

Vreau sa imi cumpar un set de silverstone mt 117 sport, a avut cineva? cum se comporta pe noroi dar si pe asfalt.

Am tot cautat pe net si nu prea am gasit, si unde am gasit mi-au spus ca nu au si nu stiu cand o sa primeasca.

Editat de bughi_ro@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: silverstone mt 117 sport

Sautare.

Vreau sa imi cumpar un set de silverstone mt 117 sport, a avut cineva? cum se comporta pe noroi dar si pe asfalt.

Am tot cautat pe net si nu prea am gasit, si unde am gasit mi-au spus ca nu au si nu stiu cand o sa primeasca.

Da-mi n tel mâine si vedem ce putem rezolva.

Cu stima.

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Am eu, desi nu de multa vreme. La noroi sint exceptionale, pe asfalt le auzi la 60km/h dar la 100 nu se mai aud (dar nici masina mea nu e deosebit de silentioasa)

mt117sport.thumb.JPG.943a568b9b8c0767bcb4a49323178099.JPG

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...
Link spre comentariu

In cazul in care umbli cam 40% pe asfalt ar trebui sa-ti iei mt-uri ca sunt si mai putin galagioase decat silverstone-urile. Si da poti sa lasi un nr de tel, e chiar de preferat.

Cu stima

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Acesta e Nr meu de telefon 0745762897. Am intels ca sunt zgomotoase dar as vrea sa stiu procentual cat pot rula pe asfalt. Am tot cautat dar nu gasesc pe nici un site sa specifice chestia asta. Cat poti rula pe asfalt si cat in off-road. La cele care le am eu Silverstone 117 extrem stiu ca sunt 0% pe asfalt, se tocesc foarte repede.

Merciii

Link spre comentariu

Daca vrei sa-ti iei Silverstone MT 117 Sport ,poti sa-ti iei adio de la off road-ul de iarna . Iarna trecuta cu ocazia unei iesiri cu multe masini am avut ocazia sa ne minunam cat de proaste sunt aceste anvelope pe zapada. Chiar si la cea mai mica panta Vitara lui Soso ramanea blocata. Zapada de 20-30cm. Toate celelalte anvelopele de teren - BFG-urile, Federal Couragia MT, Silverstone Extrem, resapatele, etc... s-au descurcat onorabil in afara de MT Sport . Personal am convingerea ca, Silverstone a dat gix cu aceste anvelope: in noroi nu se comporta mai bine decat orice alta anvelopa MT, pe asfalt sunt zgomotoase si in zapada sunt zero.

Link spre comentariu

Si eu is de aceasi parere cu KTibor. Un coleg cu silverstone sport ramanea de cel putin 1-2 ori pe fiecare panta/balta mai serioasa, unde altii cu resapate profil Insa Turbo, sau TSL ca ale mele, sa nu mai zic de profil Simex, treceam din prima fara probleme. As zice sa te orientezi spre un set de anvelope pe alt set de jante care sa iti umple golul ramas ca masina de oras, si de zapada, si putin off-road mai moale. Pastrezi silverstone-urile actuale cand iesi cu baietii sau ai chef de noroiala serioasa, 20 piulite desfacut/strans si esti echipat corespunzator. E mai dificil intradevar sa tot dai jos setul de noroi, pui pe ala de strada, dar cam asta ar fi cel mai bun scenariu zic eu in cazul in care masina e si de oras si de noroiala. Recomandare ar fi un profil AT pentru toate celelalte necesitati.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Pai va multumesc mult de tot, tocmai am primit ceva oferte de Silverstone 117 Sport si ma gandeam ce sa fac. E naspa daca nu se descurca pe zapada. O sa ma gandesc de doua ori ce cauciucuri sa imi cumpar, eu stau la bloc si imi este cam greu sa le tot schimb cand ies pe noroaie pentru ca nu am unde sa le depozitez, dar va ramane si asta o varianta.

Va maultumesc inca o data pentru ajutor.

Link spre comentariu

@Symy139 :

Nu confunda un producator (INSA TURBO) cu profilul gumelor !

INSA TURBO produce copii dupa mai multe profiluri ale unor producatori de originale astfel :

Profil AT (All-terain) sub denumirea RANGER, copie dupa BFGoodrich AT :

433578745_InsaTurboRangercutout_BRAND(1).thumb.jpg.dc065484df37c6db4fda18c3e0069459.jpg

Profil MT (Mud-Terrain) sub denumirea DAKAR, copie dupa BFGoodrich MT KM :

1813573814_InsaTurboDakarcutoutMT_BRAND.thumb.jpg.13741e435d0009bb610eb35e5a1b7dec.jpg

Profil MT sub denumirea SAHARA, copie dupa nu-stiu-ce :

1729053618_insa-turbo-sahara-31x10-5r151.jpg.599631570b82f0348a8831bc8e8b3d10.jpg

Profil asa-numit tip Simex, sub denumirea SPECIAL TRACK, copie dupa chiar originalele SIMEX :

specialtRACK.jpg.aec99e31e331e9073760af8da6c82d0a.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

@Symy139 :

INSA TURBO produce copii dupa mai multe profiluri ale unor producatori de originale astfel :

..............

Am inteles acuma cam cum sa treaba,

Au as vrea sa nu fie resapate pentru ca am tot citit pe forum ca multi baieti au avut probleme cu ele. Sau?..

Eu cred ca mi se potrivesc cel mai bine MT-urile.

Uite asa mai invat si eu, :))

Editat de Astral
Link spre comentariu

@Symy139 :

Ma scuzi Astral, Sahara profilul vroiam sa zic... Foarte bine ca ai adus completarea... deh, eram sub influneta muncii, si am omis o informatie... :grin:.., sper sa fiu iertat:tk

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare