Plumb Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 cine ma ajuta cu niste info. tampoanele sunt doua la numar; dar pana acum nu am gasit de vanzare, cat si informatii decat pt. unu care e si sub denumirea de 'suport motor', cel putin e singurul care seamana cu ce am vazut pe la masina. din pacate am nevoie de cel rotund(celalalt) care e praf, dar si amandoua daca sse poate. de preferabil unde as putea gasi la cj. as mai vrea sa stiudaca ati avut si voi probleme cu "cauciucurile" astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zenaldiak Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: tampon/e cutie viteze Daca gasesti , ma inscriu si eu cu ambele, la o susrsa de incredere.. Succes! ZEN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: tampon/e cutie viteze cred ca ai nevoie de tampon de reductor,doar acolo este rotund,celalat este drepunghiular si capetele bat in sus suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: tampon/e cutie viteze Salut, Mie imi apar doua produse la o cautare cu cuvantul cheie "suport motor" pe unixauto.ro. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: tampon/e cutie viteze @V1TARA, pe unix m-am uitat si eu. SI am gasit 3 modele la suport motor, cele doua din fata dintre motor si sasiu si inca unu care e la cutie(de care zice adam, cel cu capetele in sus). @adammoga80, probabil, e de la reductor, habar nu am, eu doar am vazut sub masina ca sunt cam una langa alta si nu prea am crezut ca o fi de la reductor; oricum nu il gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: tampon/e cutie viteze daca ai timp,da un telefon si ne intalnimi si imi areti exact,dar daca este pe traversa centrala sigur e de reductor gasesti numarul pe forum suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate