Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor de SARBATORI

noroc24

Postări Recomandate

Ma gandesc ca macar acum de sarbatori sa incerc sa sa strang niste bani sa fac o MICA campanie de ajutorare a celor mai nevoiasi. As vrea cateva sfaturi daca este cineva care a incercat sau a facut asa ceva. Ce am eu in minte este sa gasesc un sat cu familii mai nevoiase, sa vorbesc cu primarul de acolo sa imi dea un numar a acestora sa vad cate pachete ar trebui. Eu ma gandesc poate strang 10 000 de lei de la toti cei care ii cunosc si sa reusesc sa fac ceva frumos. Nu stiu daca este o suma care imi va ajunge sau permite asa ceva, de asta as avea nevoie de niste sfaturi si un ajutor evident moral dat fiin distantele care ne separa. Oricum daca este cineva din SUCEAVA sau in apropiere si vrea sa se implice il astept cu cea mai mare placere.

Multumesc deocamdata si am sa va tin la curent cu ce iese si daca iese...acum am sa vad si eu cat va fi lumea de saritoare si daca mai exista spiritul Craciunului :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare