Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme martor motor

Bordi

Postări Recomandate

Salut. M-am tot holbat pe aici si nu am gasit raspuns la o problema pe care o am cu freelanderul meu proaspat achizitionat. Masina este din 2004, motorul de 2000 diesel.

La viteza de 110km/ora mi se aprinde martorul motor ( Check engine ) si nu mai pot accelera mai mult! Las pedala libera viteza scade se stinge martorul si merge din nou ok pana la 110 cand se aprinde din nou!

Ce sfaturi imi puteti da pentru remedierea problemei?! A mai patit cineva?!?! Ce poate fi?

Cu multumiri anticipate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu

Re: Probleme martor motor

Scuze dar topicul gasit de tine nu ma ajuta...

Cat despre turbina nu sunt prea sigur ca ar fi de la ea deoarece pana sa ating viteza de 110 km/h lucreaza bine....

Dar merita incercata si varianta asta....!

Link spre comentariu

Scuze dar topicul gasit de tine nu ma ajuta...

Cat despre turbina nu sunt prea sigur ca ar fi de la ea deoarece pana sa ating viteza de 110 km/h lucreaza bine....

Dar merita incercata si varianta asta....!

Pana sa ajungi la turbina, n-ar strica sa verifici EGR, senzorul MAF, filtrul epurator filtrul de motorina, pompele de motorina si etanseitatea traseului de intercooler.

Panteu a vedea unde sunt amplasate fiecare in parte, descarca un set de manuale (RAVE) http://www.myrangerover.co.uk/MyRangeRover/RAVE.html

Din ce tin eu minte, problema a mai fost dezbatuta (nu neaparat intr-un topic dedicat), deci, n-ar strica sa mai "frunzaresti" topicurile din sectiunea Freelander.

O zi buna!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

ai aici cateva idei...in afara de umorul englezesc de kkt:wink: http://forum.landrovernet.com/showthread.php/186643-td4-auto-engine-malfunction-light-loss-of-power-over-70mph-help

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Salut. M-am tot holbat pe aici si nu am gasit raspuns la o problema pe care o am cu freelanderul meu proaspat achizitionat. Masina este din 2004, motorul de 2000 diesel.

La viteza de 110km/ora mi se aprinde martorul motor ( Check engine ) si nu mai pot accelera mai mult! Las pedala libera viteza scade se stinge martorul si merge din nou ok pana la 110 cand se aprinde din nou!

Ce sfaturi imi puteti da pentru remedierea problemei?! A mai patit cineva?!?! Ce poate fi?

Cu multumiri anticipate!

Cand se aprinde martorul scoate fum negru pe toba?

O diagnoza ar fi indicata, s-ar putea sa rezulte probleme la HP sensor (senzorul de presiune de la rampa de injectoare) sau pompa secundara de motorina.

Verifica totusi pompa secundara de motorina, la modelul tau s-ar putea sa fie in contraaripa din dreapta spate sau langa rezervor, Probabil nu mai baga presiune suficienta.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Am rezolvat problema...Aveam infundat cu pamat filtrul din capatul furtunului de vacum de la supapa turbinei.....i-am dat pe costum dupa ce am rezolvat problema...si merge....:h5

Daca nu cer prea mult as avea nevoie sa imi recomandati un loc de unde pot lua piese...am nevoie..de arborele cardanic - mic + tripoda, partea din spate (a doua bucata).

Multumesc pentru sfaturi....Fiind mai nou p-aici imi place sa vad ca va implicati in rezolvarea problemelor altor "colegi"!

Editat de Bordi
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare