ionutzt Postat Mai 10, 2008 Partajează Postat Mai 10, 2008 sau calamity cum zicea cineva :ha1 vitara 3 inch http://suzukidojo.blogspot.com/2008/04/ ... itara.html samurai 3.5 inch http://suzukidojo.blogspot.com/2008/05/ ... lescu.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: Calmini Da, kitul este foarte misto, flexeaza bine si inaltarea este destul de mare. Masina lui Victor a mers foarte bine in teren, desi gumele nu sunt chiar ce trebuie. Felicitari pt investitie! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GHOST Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Calmini Super tare treaba pe care o faceti !!! Cam cat costa kitul pentru Vitara, cu tot cu montatul lui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: Calmini e foarte tare ceea ce faceti si m-am decis sa salt si eu un daihatsu, dar nu stiu cum si unde pot gasi un kit de inaltare calmini. si cam la ce bani de 3 sau 3.5 inch " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: Calmini draga vio din pacate calmini nu face kit-uri de inaltare pt daihatsu,dat daca doresti pot incerca sa caut vreun producator care face!daca nu o inalti cu hilift-uri(cumperi 4) :bc :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: Calmini draga vio din pacate calmini nu face kit-uri de inaltare pt daihatsu,dat daca doresti pot incerca sa caut vreun producator care face!daca nu o inalti cu hilift-uri(cumperi 4) :bc :bc bine bine cum zici tu... Te rog gaseste-mi tu un producator ca stii eu nu prea ma pricep la deastea ... si apropo mi-a dat Ralf un hi-lift ca sa nu il mai chem iar sa ma scoata :banana :ha: " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: Calmini draga vio din pacate calmini nu face kit-uri de inaltare pt daihatsu' date='dat daca doresti pot incerca sa caut vreun producator care face!daca nu o inalti cu hilift-uri(cumperi 4) :bc :bc[/quote'] bine bine cum zici tu... Te rog gaseste-mi tu un producator ca stii eu nu prea ma pricep la deastea ... si apropo mi-a dat Ralf un hi-lift ca sa nu il mai chem iar sa ma scoata :banana :ha:[/quote:bli6pc23] bun! mai i-ti trebuie doar un hidrofor sa scoti apa din ea :fh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 12, 2008 Autor Partajează Postat August 12, 2008 Re: Calmini exista un kit de suspensii pentru daihatsu undeva in olanda ....maine iti dau un contact :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Re: Calmini Poate din intimplare cautind diverse dati si peste un kit de inaltare pentru Mitsubishi. Stiu ca era ceva cu bascule mai lungi...................dar nu mai stiu unde am vazut. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Calmini ma poate ajuta cineva cu acest joint? http://www.calmini.com/detail.php?b=2&m=5&t=2&p=1154&n= sau ceva similar ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Calmini da,eu dar esti ca si rezolvat deja:2dr:2dr suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Calmini da,eu dar, esti ca si rezolvat deja:2dr:2dr :x treaba asta o dau peste o saptamana pe plaja la bulgari. cand vrei sa te opresti sa imi zici, ca te innec in bere. sogoru sa stea cu aia micii la nisip:ih ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Calmini Salut, Importa cineva Calmini in România? As vrea si eu kit de inaltare de 5 înch pentru Navara mea. Multumesc Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Calmini Salut, Importa cineva Calmini in România? As vrea si eu kit de inaltare de 5 înch pentru Navara mea. Multumesc dojomotorsport suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Calmini Le-am si scris un mail deja :) Multumesc mult pentru info! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate