sheshi Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 salutare o intrebare aveti idee de ce turometru nu mai indica nimic? ce trebuie schimbat?n pana sa crape la relanti arata cam 2200 de ture ura zuzu? are legatura cu turometru? mentionez ca motorul e schimbat din 5.2 benzina in 2.5 tdi vm mercic anticipat lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: probleme turometru gc 93 salutare o intrebare aveti idee de ce turometru nu mai indica nimic? ce trebuie schimbat? pana sa crape la relanti arata cam 2200 de ture are legatura cu alternatorul? mentionez ca motorul e schimbat din 5.2 benzina in 2.5 tdi vm mercic anticipat acum am vazut si eu ce baliverne am scris :grin: totusi are cineva o idee ce ar putea fi? lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: probleme turometru gc 93 acum am vazut si eu ce baliverne am scris :grin: totusi are cineva o idee ce ar putea fi? nici o idee? :( lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Re: probleme turometru gc 93 De obicei este vina senzorului de pe volanta. Editat Decembrie 5, 2012 de Max Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: probleme turometru gc 93 De obicei este vina senzorului de pe volanta. m am mai linistit asta ude e?:grin: lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: probleme turometru gc 93 la modelul tau nu as putea spune cu exactitate,cauta si tu in zona volantei,este prins ori pe caroserie,ori pe carcasa cutiei de viteze linga ambreaj. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Re: probleme turometru gc 93 Pe caroserie nu e o varianta buna...motorul se misca fata de caroserie. La toate 2.5TD ar trebui sa fie pe carcasa de ambreiaj, undeva la ora 11 daca privesti cutia din spate. Fanta dreptunghiulara din poza e locul unde vine senzorul de pozitie a volantei: http://s04.trixum.de/upload2/g/J/gJjrhPlUT0Cd130667801301P4509.jpg La motoarele pana in 96 (cele cu acceleratie cu cablu) singurul rol cred ca este citirea turatiei. Editat Decembrie 6, 2012 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sheshi Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: probleme turometru gc 93 pe caroserie nu e o varianta buna...motorul se misca fata de caroserie. La toate 2.5td ar trebui sa fie pe carcasa de ambreiaj, undeva la ora 11 daca privesti cutia din spate. Fanta dreptunghiulara din poza e locul unde vine senzorul de pozitie a volantei: http://s04.trixum.de/upload2/g/j/gjjrhplut0cd130667801301p4509.jpg la motoarele pana in 96 (cele cu acceleratie cu cablu) singurul rol cred ca este citirea turatiei. nu sh exact ce an e motorul dar acceleratia e sigur pe cablu o sa verific sa vad daca e acolo? Mercic fain lupii doamne!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate