monac Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Sal, si-a pus cineva trapa la G scurt , trapa electrică? Daca da, unde a pozitionat-o , in partea din fata sau spate? Problema e motorul trapei si sina de deschidere ca nu se încadrează in partea din fata Editat Decembrie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Trapa la Mercedes G ? Trapa se monteaza deasupra locurilor din fata, eu nu am vazut montata in alt loc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Re: Trapa la Mercedes G ? Te sfatuiesc sa pui trapa de sticla daca tii neaparat sa ai trapa, cea care se ridica (after market). Cea originala in 2 sensuri e chin mare de montat si ai sanse de 80% sa nu mearga. Foarte complicat sistemul si foarte fragil. Sistemul de ghidare e facut din zamac si foarte subtire angrenat de un motor puternic. La mine din 10 Mercedes-uri cu trape reparate au mers doar 2 si alea mai mult din nimereala. Ca sa pui trapa originala iti trebuie si plafonul pt ca lasat mai jos sa intre trapa, si suportii de la motoras, care vine pe stalpul din spate stanga. unde si acolo iti trebuie capacul care mascheaza angrenajul motorului....iti trebuie o masina donatoare dar dupa cum am zis sunt sanse foarte mari sa nu mearga. Editat Decembrie 4, 2012 de Astral zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Trapa la Mercedes G ? Subliniez si eu ce zice mai sus colegul din propria experienta la Mercedes w124. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monac Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Merci de sfaturi, am reușit s o pun in spate si a fost greu , ați avut dreptate in ceea ce ați spus . O sa pun poze cu ea Am pus o Trapa de pe un 280 se din 1977 si nu e din sticla, a fost problema cu plafonul dar a ieșit Editat Decembrie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Trapa la Mercedes G ? Trapa de pe w123 (cobra). Cum adica ai pus-o in spate? Are loc pentru deschiderea completa? I-ai pus si conductele de scurgere? Poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monac Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) E exact după scaunele din spate si se deschide spre fata . Da i am pus si conductele de scurgere si da e după cobra Da se deschide complet si o sa pun si poze. G ul meu e scurt in doua usi Editat Decembrie 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Re: Trapa la Mercedes G ? E exact după scaunele din spate si se deschide spre fata . Da i am pus si conductele de scurgere si da e după cobra Adica ai pus-o invers? Editat Decembrie 5, 2012 de yitzack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monac Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Trapa la Mercedes G ? Da, se deschide in fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Trapa la Mercedes G ? Interesanta idee, pune te rog niste poze, chiar sunt curios. In mers, cu vantu cum se impaca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate