Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trapa la Mercedes G ?

monac

Postări Recomandate

Sal, si-a pus cineva trapa la G scurt , trapa electrică?

Daca da, unde a pozitionat-o , in partea din fata sau spate?

Problema e motorul trapei si sina de deschidere ca nu se încadrează in partea din fata

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Trapa la Mercedes G ?

Te sfatuiesc sa pui trapa de sticla daca tii neaparat sa ai trapa, cea care se ridica (after market).

Cea originala in 2 sensuri e chin mare de montat si ai sanse de 80% sa nu mearga. Foarte complicat sistemul si foarte fragil. Sistemul de ghidare e facut din zamac si foarte subtire angrenat de un motor puternic.

La mine din 10 Mercedes-uri cu trape reparate au mers doar 2 si alea mai mult din nimereala.

Ca sa pui trapa originala iti trebuie si plafonul pt ca lasat mai jos sa intre trapa, si suportii de la motoras, care vine pe stalpul din spate stanga. unde si acolo iti trebuie capacul care mascheaza angrenajul motorului....iti trebuie o masina donatoare dar dupa cum am zis sunt sanse foarte mari sa nu mearga.

Editat de Astral
zic si io.........
Link spre comentariu

Merci de sfaturi, am reușit s o pun in spate si a fost greu , ați avut dreptate in ceea ce ați spus . O sa pun poze cu ea

Am pus o Trapa de pe un 280 se din 1977 si nu e din sticla, a fost problema cu plafonul dar a ieșit

Editat de Astral
Link spre comentariu

E exact după scaunele din spate si se deschide spre fata . Da i am pus si conductele de scurgere si da e după cobra

Da se deschide complet si o sa pun si poze. G ul meu e scurt in doua usi

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Trapa la Mercedes G ?

E exact după scaunele din spate si se deschide spre fata . Da i am pus si conductele de scurgere si da e după cobra

Adica ai pus-o invers?

Editat de yitzack
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare