sfatupopular Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Un extraordinar zid cu MUZICA LUMII. Bravo celui care l-a facut! Daca te plimbi cu mouse-ul peste fotografii apare numele artistului si cu un click poti vedea/asculta discografia. http://uwall.tv/ Bravo celui ce a facut aceasta munca titanica ! 1 daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Marele zid muzical mondial Chiar interesant! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Marele zid muzical mondial Foarte tare, dar daca stau bine sa ma uit... ...lipsesc Minune si Salam... ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Re: Marele zid muzical mondial Foarte tare, dar daca stau bine sa ma uit... ...lipsesc Minune si Salam... ..nici guta cu vijelie nu sunt prezenti:banana ..e tot un fel de "youtube".... revin cu o informatie de ultima ora....sunt si manele :uameni:fr2 Editat Decembrie 3, 2012 de Land Niva Luci Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Marele zid muzical mondial Un extraordinar zid cu MUZICA LUMII. Bravo celui care l-a facut! Daca te plimbi cu mouse-ul peste fotografii apare numele artistului si cu un click poti vedea/asculta discografia. http://uwall.tv/ Bravo celui ce a facut aceasta munca titanica ! Superb! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate