adi200100 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Ma intereseaza daca cineva dupa chimbarea reductiilor sau cauciucurilor a folosit metoda din imagine......eu am 5.12 grupuri si 31 cauciucuri si vreau sa stiu daca ma apuc sa desfac bordul sau continui sa ma bucur de viteza mare afisata pe bord. :)) Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Speedo adjustment Am umblat eu la ajustarea asta, insa ce am rezolvat a fost doar micsorarea erorii aratata de viteza, jurnalierul nu e influentat de ajustare. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Speedo adjustment Naspa!:cn... pe mine ma interesa mai de graba contorizarea kilometrilor decat viteza de deplasare. @minitehnicusro stiu ca amintise mai demult printr-un alt topic de aceasta metoda si parca, parca spunea cum ca s-a putea regla si una si alta de pe acolo. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Speedo adjustment Am umblat eu la ajustarea asta, insa ce am rezolvat a fost doar micsorarea erorii aratata de viteza, jurnalierul nu e influentat de ajustare. vad ca ai aceeasi configurare ca si mie la rapoarte si cauciucuri .... poti sa precizezi cu cat ai dat de levier ....ca sa nu fac multe probe si desfaceri de bord. :)) Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Re: Speedo adjustment poti sa precizezi cu cat ai dat de levier ....ca sa nu fac multe probe si desfaceri de bord. :)) reglajul se face cu bordul scos, in brate si cu gps-ul pe parbriz. dupa reglaj, il bagi la loc. cablul de kilometraj ajunge pana la locul pasagerului, iar masina merge foarte bine si fara bordul conectat la instalatia masinii. Editat Noiembrie 29, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Speedo adjustment Eu nu am facut operatiunea cu gps-ul, si la mine am dat spre maximum reglajul. Nu am mai verificat viteza reala versus cea afisata insa tot arata mai mult. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Speedo adjustment La mine s-a rezolvat de la sine dupa schimbarea reductiilor si montarea rotilor cu 235uri. Pe masina mea din 96 am un reductor ce provine de la un samurai din anii 2000, cred ca din 2002 chiar, adica printre ultimele editii cu arcuri lamelare. Initial din cauza lui kilometrajul imi arata cu 20% mai mult decat realitate insa dupa schimbarea reductiilor si a rotilor eroarea s-a redus la 0. Ca si observatie, la desfacerea reductorului am observat ca melcul care actioneaza cablul speedo evea pasul diferit la cutia originala fata de cutia anilor 2000. In concluzie, e foarte probabil ca cea mai sanatoasa cordctie de kilometraj doar prin schimbarea acelui melc sa se faca. Parca l-am si vazut de vanzare undeva... Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate