Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

montaj proiectoare hilux

Alyberceni

Postări Recomandate

Salut.Am un Hilux din 2008 caruia as vrea sa-i montez proiectoare in bara.Masina a venit cu instalatia pregatita.Ce nu stiu e ca imi trebuie buton special sau trebuie sa schimb maneta de la lumini.A mai intalnit cineva aceasta situatie?!Multumesc anticipat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: montaj proiectoare hilux

Salut,

daca zici ca este pre instalat ar trebui sa mearga si la maneta, poti incerca de proba dar nu inainte sa pui un releu de protectie.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

ideea ca in stanga volanului sub bord am vreo doua mufe cu fire care stau degeaba,am sunat la Toyota de unde am luat masina si ei mi-au spus ca in 2008 la masini s-au pus proiectoare care merg pe buton sau pe maneta.eu nu stiu ce-mi trebuie si sa nu dau banii aiurea...

Link spre comentariu

Ca sa faci proba te poate ajuta orice electrician auto nu trebuie sa mergi la toyota (aia oricum te jecmanesc) ii trebuie orice proiector, il mufeaza, mufeaza si sub bord si....daca merge esti norocos, daca nu trebuie sa cumperi si un buton, care-l montezi stanga jos sub bord langa heat buton, nu-i chiar asa complicat, firele se trag usor + 1 releu, nu te complica sa schimbi maneta (parerea mea).

Eu am montat 4 buc sus pe plafon cu tot ce inseamana fire trase buton separat, releu, cam 2 ore i-a luat electricianului care le-a montat, deci la tine ar trebui sa dureze max 1 ora.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

Proiectoarele mele au 2 pozitii si de aceea eu am luat un buton cu 3 pozitii, pozitie, nul, faza lunga. Butonul e tip comando ca cele din avioane, elicoptere. L-am legat separat pe contact(in caz ca uit aprins cand iau contactul se sting) nu se vede in bord.

Acum la tine depinde ce tip de proiectoare iti iei, exista buton tip comando si cu 2 pozitii.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

Multumesc pt sfaturi,intre timp am rezolvat problema.Rog in moderator sa incheie discutia.

Nu te supara, dar pe un forum, trebuie sa mai si "dai", nu doar sa "primesti"......

Tu ai cerut sfaturi, le-ai primit....nu crezi ca decat sa ceri "inchiderea discutiei" dupa ce te-ai vazut cu sacii-n caruta, mai corect ar fi sa ne arati si noua cum ti-au folosit sfaurile, cum ai realizat montajul, sa ne spui eventuale dificultati si in final sa prezinti cu poze cum arata lucrarea finalizata....?

:h5

Link spre comentariu

Kit-ul electric l-am cumparat original de la cineva din Timisoara.Norocul meu a fost ca pe el avea un plastic cu un cod.Tot cautand pe net schema de montaj,am introdus codul piesei...rezultatul au fost 21 de pagini in care era descris pana si unde sa arunci ambalajul...acum nu-mi amintesc site-ul,dar maine o sa-l postez...

Link spre comentariu

Site-ul de unde le-ai cumparat nu-l poti posta aici decat daca este al unuia dintre Partenerii forumului pentru ca altfel s-ar chema concurenta neloiala fata de acestia......

L-am cumparat de la o persoana particulara...iar site-ul cu schema de montaj cred ca e cava oficial de la Toyota...dar o sa comunic maine sa fiu sigur

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Eu le-am montat ca in poza. Am folosit kit-ul de la Hella cu mici modificari si am montat butonul din kit pe un plastic nefolosit din masina (sunt destule ca nu e foarte echipata).

toyota.thumb.jpg.6ab1b1a28db1cba4789f5cce996d7df0.jpg

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Sunt doua motive din care nu le-am legat pe faza lunga:

1. am montat xenon in ele si nu vreau sa frec electronica de la xenon pe sosea cand dai faza lunga si opresti la scurt timp cand vin masini;

2. cateodata mai am nevoie sa le tin doar pe ele aprinse sa imi lumineze ceva si daca motorul este oprit consumul de curent e mai redus.

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Scuze ca intervin si eu, da nu era mai elegant daca se legau de faza lunga a masinii? Cand schimbai pe lunga, se aprindeau si minunile alea.

foarte elegant, eleganta suprema...

• Like 2
Link spre comentariu

Intrebam deoarece si eu am avut pe buton inainte de a le implanta intr-un copac si mi se parea incomod sa tot umblu dupa butonu ala... Da nu erau xenoane.

foarte elegant, eleganta suprema...

Problema ta fiind...?

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

Problema ta fiind...?

Niciuna, doar apreciam sincer finetea si eleganta. Acum, daca mi-ai adus aminte, nu inteleg de ce oare constructorii nu au aplicat solutia asta... e atat de eleganta...

Link spre comentariu

Niciuna, doar apreciam sincer finetea si eleganta. Acum, daca mi-ai adus aminte, nu inteleg de ce oare constructorii nu au aplicat solutia asta... e atat de eleganta...

Nu are rost sa poluam topic-ul omului cu ineptiile noastre, neintrebati fiind...Poate constructorii nu au aplicat solutia asta sa se mire unii... Iti dau un mic exemplu si cu asta inchei discutia asta : Cei de la Daf, au facut pe seria XF105 proiectoare stock sus pe cabina care, culmea, se aprind pe faza lunga. :grin: . Sa nu mai vb de cei care au cate 10, 12 proiectoare aftermarket pe cabina, care sunt tot pe lunga :ha . Bafta

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

Mai nenicule, chiar nu te potolesti?

Solutia propusa de tine este proasta, intelegi ? Din multe puncte de vedere, atat tehnic, cat si de bun simt sau de respect fata de ceilalti participanti la trafic.

E o vorba despre fudulie, o stii ?

Link spre comentariu

Eu le-am montat ca in poza. Am folosit kit-ul de la Hella cu mici modificari si am montat butonul din kit pe un plastic nefolosit din masina (sunt destule ca nu e foarte echipata).

[ATTACH=CONFIG]163166[/ATTACH]

Am vazut.Eu ma refer la cele originale,care vin montate in bara.Le am si pe cele de pe bullbar dar degeaba,nu am bullbarul..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare