flash Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 In sfarsit, dupa mai mult timp, m-am decis sa-mi iau o vitara. Nou in breasla, dar cu vreo doi prieteni dotati cu masini preparate, mi-am luat inima-n dinti si "m-am preparat si eu". Am gasit-o intamplator la cineva care o tinea in fata casei de vreo 3 luni, fara s-o miste. Am bagat-o deja de doua ori prin muntii neamtului si pot sa spun ca nu se compara cu nimic. Cu timpul o sa va mai tin la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Re: Nou proprietar de vitara Sa stapaniti sanatos acaretul . Vad ca are punte rigida pe fata :br :y . Spuneti mai multe detali despre el ( motorizare , an fabricatie , are blocant ? ... ) :wink: . Cu respect, Teodor. Editat Decembrie 4, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flash Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Nou proprietar de vitara An 1995, motor de 1,6, puntea fata a fost schimbata- e de samurai. Ce-i drept...scutura rau pe asfalt, dar o sa mai vad. Pana la urma am luat-o pt munti. Fostul proprietar a echipat-o la cineva la Cluj. Pea multe nu stiu sa-ti mai spun despre ea. Mai invat si iti mai spun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Re: Nou proprietar de vitara arata bine jucaria. sa ai parte de cat mai multi kilometri offroad Editat Decembrie 7, 2012 de Astral ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikiduta Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Nou proprietar de vitara Buna achizitie,o sa ai de joaca acum cu ea. Distractie placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Nou proprietar de vitara frumoasa jucaria sa o stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flash Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Nou proprietar de vitara Sa stapaniti sanatos acaretul . Vad ca are punte rigida pe fata :br :y . Spuneti mai multe detali despre el ( motorizare , an fabricatie , are blocant ? ... ) :wink: . Cu respect, Teodor. .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flash Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Nou proprietar de vitara .... E din 95, motor de 1,6 Nu are blocant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flash Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Nou proprietar de vitara arata bine jucaria. sa ai parte de cat mai multi kilometri offroad Multumesc la fel. Sunt f multumit de vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flash Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Vand/schimb Vitara pregatita Azi am comandat kit ambreiaj nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate