Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou proprietar de vitara

flash

Postări Recomandate

image.jpg.4e81267f75795cdcb204161c0913ab01.jpgimage.thumb.jpg.3565b3896aa781530a15de6c72a648d4.jpg

In sfarsit, dupa mai mult timp, m-am decis sa-mi iau o vitara. Nou in breasla, dar cu vreo doi prieteni dotati cu masini preparate, mi-am luat inima-n dinti si "m-am preparat si eu". Am gasit-o intamplator la cineva care o tinea in fata casei de vreo 3 luni, fara s-o miste. Am bagat-o deja de doua ori prin muntii neamtului si pot sa spun ca nu se compara cu nimic. Cu timpul o sa va mai tin la curent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nou proprietar de vitara

Sa stapaniti sanatos acaretul . Vad ca are punte rigida pe fata :br :y . Spuneti mai multe detali despre el ( motorizare , an fabricatie , are blocant ? ... ) :wink: .

Cu respect,

Teodor.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

An 1995, motor de 1,6, puntea fata a fost schimbata- e de samurai. Ce-i drept...scutura rau pe asfalt, dar o sa mai vad. Pana la urma am luat-o pt munti. Fostul proprietar a echipat-o la cineva la Cluj. Pea multe nu stiu sa-ti mai spun despre ea. Mai invat si iti mai spun.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Sa stapaniti sanatos acaretul . Vad ca are punte rigida pe fata :br :y . Spuneti mai multe detali despre el ( motorizare , an fabricatie , are blocant ? ... ) :wink: .

Cu respect,

Teodor.

....

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare