Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :)

MAD MADI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :)

:ha: lac mat ...mistooo !!!:t1

-este un lac care se da peste vopsea mata.. de asta am iesit si mai scump, daca foloseam o vopsea normala, lacul era de 3 ori mai ieftin.

Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lacul mat este la acelasi pret cu lacul lucios,iar peste vopsea mata,merg ambele tipuri de lacuri!Pretul la lac,ca si la vopsea,depinde de marca si bineanteles de calitate.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Felicitari si pentru acest proiect! :br

Astept cu nerabdare,ca si ceilalti colegi Nivisti, partea cu puntile de Nissan!:banana

P.S.: daca intampini dificultati la prindere cutie viteze de motor, ti-as recomanda o CV (pentru motorul de 1.9 TDI), de tipul "01A"

desigur, asta este doar o parere si depinde de aplicatie:wink:!

Editat de selariu
modificare
Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie! Bun venit in gasca! Nu stiu daca ti-a mai spus cineva, dar in primul rand trebuie sa-i pui un nume! Este o masina cu personalitate careia trebuie sa stii sa te adresezi ! :grin:

Link spre comentariu

Vizitator mao

Felicitari pentru achizitie! Bun venit in gasca! Nu stiu daca ti-a mai spus cineva, dar in primul rand trebuie sa-i pui un nume! Este o masina cu personalitate careia trebuie sa stii sa te adresezi ! :grin:

orice ai fumat tu, vreau si eu :))))))))))

Link spre comentariu

orice ai fumat tu, vreau si eu :))))))))))

terminati cu prostiile :):):) eu vreau sa vad masina asa ca daca aveti ceva poze noutati despre utilaj bagati mare :)

apropo de unde e scoasa aia cu numele ca e prima oara cand aud asa ceva :)

Link spre comentariu

Felicitari si pentru acest proiect! :br

Astept cu nerabdare,ca si ceilalti colegi Nivisti, partea cu puntile de Nissan!:banana

P.S.: daca intampini dificultati la prindere cutie viteze de motor, ti-as recomanda o CV (pentru motorul de 1.9 TDI), de tipul "01A"

desigur, asta este doar o parere si depinde de aplicatie:wink:!

Multumesc. Partea cu puntile ii revine colegului, eu mi-am terminat portia :) acum o luna am aruncat sus pe o Lada un motor de Passat, 1.9 TDI cu tot cu cutie, cutia a fost ciopartita toata, dar in final a mers montata, o sa pun poze :)

1320122225_lada4.thumb.jpg.f80b7fed43dda2720b4a894ee81e609e.jpg

863986357_lada5.jpg.6d4370a8b9a1190bbadfb7245ab0a8b3.jpg

Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad -

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut Madi!

În TM ai variante referitoare la motor(+CV), mai ales ca ai si scule.... Recomand cu mare drag, un motor de Mercedes de pe modelul 190, variantă potrivită ar fi cel de 2000 cm3, consum mic, cuplu, poate totusi puturos, greu si putin supraevaluat, dar scapi de grija adaptării a nuștiu ce cutii...vreme pierdută... Bineînțeles, abordare celor de la autoevia, cu transformarea Nivei cu motor de SLK230....

:grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare