teo pes Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) ce vocsea e? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) ce vocsea e? A plecat la modificat :) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) ce vocsea e? Este negru mat si peste dat cu lac mat,asa tin minte:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Este negru mat si peste dat cu lac mat,asa tin minte:wink: :ha: lac mat ...mistooo !!!:t1 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) :ha: lac mat ...mistooo !!!:t1 -este un lac care se da peste vopsea mata.. de asta am iesit si mai scump, daca foloseam o vopsea normala, lacul era de 3 ori mai ieftin. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) ma Madi, cei cu tine? :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Lacul mat este la acelasi pret cu lacul lucios,iar peste vopsea mata,merg ambele tipuri de lacuri!Pretul la lac,ca si la vopsea,depinde de marca si bineanteles de calitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) ma Madi, cei cu tine? :)))) N-am nimik... am mai schimbat aerul :)) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Felicitari si pentru acest proiect! :br Astept cu nerabdare,ca si ceilalti colegi Nivisti, partea cu puntile de Nissan!:banana P.S.: daca intampini dificultati la prindere cutie viteze de motor, ti-as recomanda o CV (pentru motorul de 1.9 TDI), de tipul "01A" desigur, asta este doar o parere si depinde de aplicatie:wink:! Editat Martie 26, 2013 de selariu modificare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinul Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Felicitari pentru achizitie! Bun venit in gasca! Nu stiu daca ti-a mai spus cineva, dar in primul rand trebuie sa-i pui un nume! Este o masina cu personalitate careia trebuie sa stii sa te adresezi ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Felicitari pentru achizitie! Bun venit in gasca! Nu stiu daca ti-a mai spus cineva, dar in primul rand trebuie sa-i pui un nume! Este o masina cu personalitate careia trebuie sa stii sa te adresezi ! :grin: orice ai fumat tu, vreau si eu :)))))))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) orice ai fumat tu, vreau si eu :)))))))))) terminati cu prostiile :):):) eu vreau sa vad masina asa ca daca aveti ceva poze noutati despre utilaj bagati mare :) apropo de unde e scoasa aia cu numele ca e prima oara cand aud asa ceva :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Felicitari si pentru acest proiect! :br Astept cu nerabdare,ca si ceilalti colegi Nivisti, partea cu puntile de Nissan!:banana P.S.: daca intampini dificultati la prindere cutie viteze de motor, ti-as recomanda o CV (pentru motorul de 1.9 TDI), de tipul "01A" desigur, asta este doar o parere si depinde de aplicatie:wink:! Multumesc. Partea cu puntile ii revine colegului, eu mi-am terminat portia :) acum o luna am aruncat sus pe o Lada un motor de Passat, 1.9 TDI cu tot cu cutie, cutia a fost ciopartita toata, dar in final a mers montata, o sa pun poze :) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Nimic nou în Timișoara??? Ceva nou la Niva? Sau ați abandonat proiectu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) nimic nou sub soare? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Salutare, ma bucur cand vad oameni ambitiosi si muncitori, nimic nu se face usor, dar la final ai satisfactii mari. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Proiectul cam sta pe loc... :( se cauta variante pt motor.. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Mi-am luat Lada Niva ! ! ! :) Salut Madi! În TM ai variante referitoare la motor(+CV), mai ales ca ai si scule.... Recomand cu mare drag, un motor de Mercedes de pe modelul 190, variantă potrivită ar fi cel de 2000 cm3, consum mic, cuplu, poate totusi puturos, greu si putin supraevaluat, dar scapi de grija adaptării a nuștiu ce cutii...vreme pierdută... Bineînțeles, abordare celor de la autoevia, cu transformarea Nivei cu motor de SLK230.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate