Bogdan_mb Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 intreb si eu, este dificil o astfel de conversie ? fiind scurt geamurile fixe nu sunt prea placute vara - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Geamuri laterale culisante - G 460 scurt Se poate foarte usor, trebuie sa gasesti masina donatoare de pe care sa le demontezi sau sa faci schimb cu cineva care are glisante si vrea fixe. Daca gasesti tot ce trebuie sa faci este sa le dai jos pe ale tale si le montezi pe celelalte. Cred ca este bine sa le iei cu tot cu chederul care etanseaza pe caroserie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Geamuri laterale culisante - G 460 scurt știu ce zici Paul, dar un G donator de așa ceva nu găsesc așa ușo . poate mai taie cineva vreunul pt concurs : ) - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Geamuri laterale culisante - G 460 scurt Pune un anunt aici pe forum poate gasesti pe cineva. Eu voiam anul trecut sa le schimb pe cele glisante cu unele fixe dar intre timp am facut rost de chederele unde gliseaza geamul mobil si acum nu mai am motive sa le schimb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Geamuri laterale culisante - G 460 scurt Pune un anunt aici pe forum poate gasesti pe cineva. Eu voiam anul trecut sa le schimb pe cele glisante cu unele fixe dar intre timp am facut rost de chederele unde gliseaza geamul mobil si acum nu mai am motive sa le schimb. zilele astea le-am dat jos pe cele culisante(cu chedere noi si folie autorizata pe ele) si am pus fixe... daca esti interesat fa-mi o oferta , nu sunt inca hoarat sa le vand masina e un 463 din 93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Geamuri laterale culisante - G 460 scurt In weekend ajung la munte si iti spun dimensiunile celor actuale sa vad daca potrivesc. Eventual poti sa imi dai si tu o dimensiune L x H ? - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 (editat) Re: Geamuri laterale culisante - G 460 scurt Daca amindoua masinile sint swb(scurte) se potrivesc sigur. Eventual le iei impreuna cu chederele ce etanseaza pe caroserie. Editat Februarie 7, 2013 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate