rudy Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian Salut Dragos,cutia a avut frina de motor dupa ce a fost facuta full manual,ceva s-a intimplat in timp.Azi am desfacut cutia,arata bine interiorul,se vede ca nu are uzura,a fost facuta acum 3 ani iar km nu prea are.Reverese band-ul e ok ,ca nou.In prima poza,a treia garnitura portocalie,care nu apare in poza,era indoita dar nu cred sa fie asta motivul principal .Inclin sa cred ca pistonasul care actioneaza banda e problema,mai studiem miine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Mai 5, 2013 Autor Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian Am rezolvat problema cu frina de motor.Garnitura portocalie a fost cauza.Daca fac coborirea fara sa accelerez se duce racheta la vale,daca accelerez intra in frina de motor ...mai ceva ca la o cutie manuala,ce-i drept reductorul era in 5 la 1.Mai am de rezolvat mici fleacuri si poate ajung la Odorhei :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 (editat) Re: "UMBRA" lui Deian Citeva poze de la iesirea de duminica.Azi am reusit sa o citaresc,are 2200kg cu plinul facut +doua trolii pe care nu le avea.La Odorhei n-am ajuns, dar la P.Neamt sigur ajung. Editat Mai 28, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian Când o vedem live? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian Când o vedem live? Peste doua zile la Piatra Neamt . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian Peste doua zile la Piatra Neamt . Fair enough! Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian frumos utilaj si dupa cum tot un zambest esti banuiesc ca merge si bine tineo tot asa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian La Cupa Dacii Liberi Piatra Neamt : [ATTACH=CONFIG]180742[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]180743[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]180744[/ATTACH] Super Masina ! Bravo Rudy :h5 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian Multumesc Catalin pentru poze si uleiul de motor :grin: :h5 .Acum dupa primul concurs si prima iesire adevarata,pot spune ca este bestiala masina.N-am folosit nici un troliu iar in prima zi nici blocantii .Mai trebuie sa ma obisnuiesc cu directia spate :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: "UMBRA" lui Deian Multumesc Catalin pentru poze si uleiul de motor :grin: :h5 .Acum dupa primul concurs si prima iesire adevarata,pot spune ca este bestiala masina.N-am folosit nici un troliu iar in prima zi nici blocantii .Mai trebuie sa ma obisnuiesc cu directia spate :grin: Nu-i problema, daca te-am putut ajuta am facut-o cu placere.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate