Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

butelie aer

bob_cox

Postări Recomandate

cu o noua intrebare deranjez...efectuand unele munci mentenanta la cherokee la bara din fata in extremitatea dreapta am descoperit o butelie mica din plastic din care pleaca un singur furtun.Deoarece cred ca am deranjat-o putin(am auzit ca a rasuflat putin cand am miscat furtunul)as dori sa intreb daca stie cineva la ce foloseste acea butelie ,daca e pt aer sau vid...
Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: butelie aer

si oare la ce foloseste exact vidul creat...

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

Ca sa ai 1-2-3 pedale de frana moi cu motorul oprit?Pentru ca in cazul in care mergi 1/2 metru si apoi franezi dupa care imediat mai misti putin si iar franezi si mai mergi putin si franezi iar?

Link spre comentariu

La cherokee cel putin pt ca la altele nu bag mana in foc,exista doar 2 butelii una este cea in bara care este rezervorul de vacum iar cealalta situata pe peretele de foc pe partea dreapta a masini este evaporatorul de la aerul conditionat.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

da,primul gand al meu a fost deasemenea ca actioneaza ansamblul aerotermei,stiind ca este actionat de vid,ce nu am inteles insa de ce este montat asa departe de acel ansamblu,fiind si foarte expus in acel loc...

Link spre comentariu

Mie imi pare destul de bine protejata.

Daca ajungi sa deformezi asa tare bara, inseamna ca o sa ai nevoie de platforma sau tractare cu motorul oprit, deci e nefolositor vidul :D

Daca smulgi bara, rezervorul sare de la locul lui, eventual se rup piciorusele de prindere. Il legi cu soricei de caroserie si ii pui furtunasul la loc.

Link spre comentariu

Butelia de langa peretele de foc este canistra carbon, parte a sistemului de depoluare. Prin intermediul unui furtun emisiile de vapori din rezervorul de benzina ajung la canistra carbon (in interior sunt granule din carbon, absorbante), iar cand calculatorul o considera plina evacueaza vaporii in galeria de admisie, atunci cand motorul are nevoie de mai mult carburat.

Link spre comentariu

:off Un autovehicul are o singura STANGA, respectiv DREAPTA, indiferent de pozitia volanului (LHD sau RHD) sau de pozitia privitorului. Daca se tine cont de treaba asta, atunci nu se mai creeaza confuzii de genul: "care dreapta? cum stau cu fata la masina sau cu spatele?" :grin:

Aceeasi regula se aplica si cand se piloteaza soferul.

Ma scuzati de poluare!

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare