danciucu Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Buna seara, Am niste nedumeriri , va rog daca se poate un sfat. ( XJ '96 2.5 benzina ) Intrebarile mele ar fi: 1) Se poate ca un motor sa mearga cu presiune aproape 0 - cea indicata de ceasul de bord - fara ca motorul sa bata sau sa se auda un zgomot ciudat (indiferent de plaja de turatie )? 2) Cum imi pot da seama daca senzorul de presiune este defect sau nu . Este vreo marime electrica care il caracterizeaza ca fiind defect sau nu ? 3) Ceasul de bord pt presiune ulei raspunde in tensiune sau curent ? 4) Care ar fi simptomele pt pompa de ulei defecta ? Multam' Dan XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Presiune ulei XJ 2.5 Salut, Din manualul de service (e drept, pentru modelul din '95, insa ar trebui sa fie relativ asemanator): OIL PRESSURE GAUGE INOPERATIVE (1) Turn ignition switch to ON. (2) Disconnect oil pressure sender connector (Fig.1). Needle goes to H. If not, go to step 3. (3) Touch oil pressure sender connector to ground.Needle goes to L. If OK, replace sender. If not, repair open to gauge (instrument cluster connector terminal B7). OIL PRESSURE INDICATOR INOPERATIVE (1) Turn ignition switch to ON. (2) Touch oil pressure switch connector to ground. Lamp should light. If OK, replace switch. If bulb is OK, repair open to instrument cluster connector terminal B7. Fig. 1 de mai sus arata senzorul de presiune, care ar trebui sa fie pe undeva pe langa delcou, daca imi aduc eu bine aminte. Numai bine, Radu. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Presiune ulei XJ 2.5 Multam Radu, Da, cu asta verific ceasul . Totusi la mine daca pun ceasul in gol , acul merge pe L. Oare unde as putea sa verific presiunea la ulei in Bucuresti ? XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Presiune ulei XJ 2.5 la orice service unde mecanicul are bunavointa si rabdare sa monteze o reductie si un manometru in locul senzorului de presiune. Respecte.Radu Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate