Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nelamuriri cu privire la BF Goodrich MT KM2

gabarea

Postări Recomandate

buna seara. sunt nou pe forum si am unele nelamuriri, iar cu ajutorul vostru doresc sa ies din ceata sa pot citi in continuare de pe acest forum

1. cand spuneti ca un pneu de la BF Goodrich MT KM2 nu se descurca f bine intr-un teren noroios, la ce fel de teren noroios va referiti? se poate sa postati o poza sau un filmulet cu un noroi din care nu ar iesi?

2. ce reprezinta profilul simex si la ce este el util?

3. nu inteleg expresia "descarca greu" in namol. adica iese greu din namol?

4. ce sunt jantele intoarse?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nelamuriri cu privire la BF Goodrich MT KM2

1+2

Parerile sunt impartite. Cateva topicuri interesante gasesti chiar in sectorul de anvelope - discutii generale

Sunt unii colegi care chiar au facut niste experiente interesante

3.

Prin aderenta rotile se "incarca" de noroi. Adica o anvelope devine un fel de slick. Procedeul de "descarcare" al rotilor este influentat de profilul anvelopei in primul rand, cat si de motorizarea masinii (capacitatea ei de a da din roti).

4.

Adica se taie miezul jantei si se sudeaza invers. Ca sa intelegi ce este o janta intoarsa trebuie sa intelegi ce inseamna partea cu ET-ul ...Adica de ce ne taiem jantele si intoarcem miezul invers. De asemenea gasesti aceste informatii tehnice in sectorul anvelope-jante!

LE - pe viitor foloseste cu incredere functia de cautare si incearca sa pui titluri care sa oglindeasca aproximativ ce ai scris in post. Ptr ca mai sunt si altii care intreaba ... si le-ar fi mult mai usor sa citeasca decat sa scrie si sa astepte raspunsuri! :h5

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@Gabarea :

Daca din oct 2010 tot nou te consideri pe acest forum, atunci hai sa-ti mai spunem o data :

:W:cl

Raspunsurile mele ar fi cam asa :

-pentru intrebarile 1 si 3 :

BFG_MT_Mud.jpg.aae68d60ce51f6d0dc722b0bbe33d012.jpg

-pentru intrebarea 2 si : SIMEX este un brand, dar din cauza faptului ca profilul acestui tip de anvelopa este foarte eficient in teren, profilul a devenit sinonim cu brand-ul.....

Este o anvelopa care nu se utilizeaza in mod curent, dar mai multe discutii gasesti in sectiunea "Mud-terrain(MT)".....

images.jpg.0a934f274857edd5f6b766e221c79e97.jpg

PS - Fa-ti totusi ceva timp si rasfoieste/citeste ce s-a mai scris pe forumul nostru.....:h5

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Poate cineva sa îmi spună ce adâncime are profilul KM2 215/75/15 noi? Mă refer la "carnea" de pe cauciuc. :tk

Gasesti in josul paginii detaliile care te intereseaza (in inchi :grin: , ca mi-e lene sa caut un site european)

http://www.bfgoodrichtires.com/tire-selector/category/off-road-tires/mud-terrain-t-a-km2/tire-details

Editat de crisguide

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare