Rohhan Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Salutare! Am o problema cu un injector la un GC CRD 2,7 din 2002.imi scapa presiune si tot mirosul imi intra in habitaclu cand incalzesc masina...Caut un service care imi poate curata scaunul injectorului.Am inteles ca e nevoie de o freza speciala ptr motoare mercedes.Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie cineva va multumesc anticipat! CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: injectoare crd Eu am patit la fel la un 2.0 HDI. Am dat injectorul afara, am curatat cu o surubelnita micuta toate depunerile, am sters cu carpa, am suflat, am dat putin la automata sa arunce calamina cazuta in cilindru, am sters iar, am decalit saiba de cupru dintre scaun si injector, am sters-o si am montat totul la loc. Nu mai scapa gaze. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Decembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: injectoare crd stiu...asa am facut si eu acum ceva timp cand m am lovit prima oara de problema asta si a tinut dar acum se intampla din nou. de aceea caut un service unde sa aiba o freza speciala care sa curete absolut orice urma de impuritate de pe scaun. mersi frumos oricum pentru sfat. bafta CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mantu3579 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: injectoare crd Undeva pe straduta de langa iesirea din Agup-ul de la podul Constanta e un service unde cam repara asa ceva.Eu acolo am reconditionat injectoarele la 2.7 CRD...cred ca am si un nr de tel....sa caut “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mantu3579 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: injectoare crd gata...pe patron il cheama Gabi si numarul lui e 0744534175.E cumsecade dar recomand sa il sunati inainte de a merge acolo.F ocupati! Bafta “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: injectoare crd mersi frumos, e putin cam departe:-).dar multumesc foarte mult ptr efortul de a raspunde. ce spuneti de service ul de pe giurgiului la citymall cel care se mandreste ca repara numai americane?????????mi au cerut 500 ron doar sa mi curete scaunul injectorului.!!!!!!! mie unul mi se pare enorm....in fine m am hotarat sa fac totul in regie proprie decat sa ma simt inselat! Mersi frumos la toti pentru timpul acordat o sa revin sa va spun cum a mers. CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: injectoare crd E asa scumpa freza aia? :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: injectoare crd Nu stiu cat de scumpa e dar cu siguranta cred ca e mai ieftina de 500 ron asa ca o sa caut sa mi cumpar una ca sa nu ma mai simt luat de prost cand intreb de preturi pe la service uri.......Numai bine si multi km CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mantu3579 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 (editat) Re: injectoare crd Pe Oltenitei e fostul service Adras....aproape sigur au freza si nu ti-o adauga la nota de plata...Pe Patron il cheama Cristi si de asemenea e un tip de nota 10. Daca vrei recomandari vb pe PM Bafta Editat Decembrie 18, 2012 de atar Publicitate mascata “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: injectoare crd Azi am rezolvat problema! M am chinuit vreo 2 ore aproape sa scot injectorul,mi a mancat ficatii dar dupa cateva doze bune de injuraturi a iesit la lumina......inauntru motorina solidificata ca la balamuc.... Am imbracat o surubelnita in smirghel am curatat ca la carte inauntru si pe dinafara. ..sters, curatat, introdus saiba de foc decalita anterior, motat injectorul si totul merge super acum! 2 ore si jumatate de munca in loc sa dau unui "smecherit" 500ron. CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m3ndoza Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: injectoare crd bafta si multi kilometri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate