wawa Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Fara a vrea sa deturnez topicul, ma folosesc de el sa va intreb daca este normala "situatia" de la mine: Asa cum se vede si in prima poza, acul de temperatura sta foarte un pic sub mijloc. Acolo ajunge dupa 10 minute de mers si acolo ramane si daca merg 10 zile. Parca se lipeste de ceva. Indiferent de temperatura de afara : ca or fi 50 de grade, ca sunt -20, ca folosesc ac-ul, ca nu, el sta fix in pozitia aia. Nelamurirea principala este caldura bagata in cantitate fooooarte mare, dupa 30 min de dat cu masina, daca nu duc rotita clapetei de dozaj pe zona alba, se face sauna. La fel de multa caldura iese si de la aeroterma din spate. More or less la fel era si asta vara, baga frig de parca eram vreun pinguin imperial ce trebuia pastrat fresh pana la destinatie. Este normal, sau am o masina extremista? Pun si o poza cu robinetul de caldura, sa vedeti cam pe unde imi permit sa duc maximul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura E foarte bine... acul de la temperatura motorului acolo trebuie sa stea, si e foarte bine ca nu se misca indiferent de conditiile de mers, inseamna ca totul functioneaza perfect si nu ai de ce sa-ti faci griji. Iar legat de caldura si frig... regleaza din rotite ca sa-ti fie bine, da ventilatorul la viteza mica, eu nu vad o problema. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Cam asta si fac, reglez tot timpul, dar fata de experientele mele anterioare cu sistemul manual de climatizare, parca trebuie sa misc prea des : de ex la Vitara ramanea pe max. toata iarna. Acum poate e Mitsu mai bine izolat, nu stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Salutare , am acelasi agregat ' , la fel se intampla cu caldura si frigul , probabil ca asa sunt facute , ce ai facut cu cardanul ciupit' ? ai inlocuit capatul ? o zi buna sa aveti , toti ! Fara a vrea sa deturnez topicul, ma folosesc de el sa va intreb daca este normala "situatia" de la mine: Asa cum se vede si in prima poza, acul de temperatura sta foarte un pic sub mijloc. Acolo ajunge dupa 10 minute de mers si acolo ramane si daca merg 10 zile. Parca se lipeste de ceva. Indiferent de temperatura de afara : ca or fi 50 de grade, ca sunt -20, ca folosesc ac-ul, ca nu, el sta fix in pozitia aia. Nelamurirea principala este caldura bagata in cantitate fooooarte mare, dupa 30 min de dat cu masina, daca nu duc rotita clapetei de dozaj pe zona alba, se face sauna. La fel de multa caldura iese si de la aeroterma din spate. More or less la fel era si asta vara, baga frig de parca eram vreun pinguin imperial ce trebuia pastrat fresh pana la destinatie. Este normal, sau am o masina extremista? Pun si o poza cu robinetul de caldura, sa vedeti cam pe unde imi permit sa duc maximul. [ATTACH=CONFIG]160855[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]160856[/ATTACH] ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Am comandat piesa pe original, nu sunt preturi exagerate, cu tot cu cruce cu prindere pe pastile face vreo 500 de lei. Momentan merg cu piesa ciupita si nu a mai pierdut nici o picatura. Cand o sa fie vremea ok sa pot folosi cu incredere masina de strada nedotata cu anvelope de iarna, o sa refac schimbul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Pana la urma ma lamureste si pe mine cineva in probleme mea ? Observ ca a deviat detot de la subiect ....:ha::ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Pana la urma ma lamureste si pe mine cineva in probleme mea ? Observ ca a deviat detot de la subiect ....:ha::ha::ha: Pana nu schimbi vascocupla aia blocat nu ai ce sa faci alte teste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Solutia ...ptr tine, se spune ca un plin te tine destul de mult! http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/walker_zps435cc4bf.jpg Solutia ptr masina! Cica asta e un all in one, master of all ...adica odata pus la masina te scuteste de toate investiile ulterioare! http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/burn_zpsfcb59ac1.jpg Ptr restul problemelor ...exista ... ??? Ontopic: vasc ... vasc ...cotorasc ...las ca de anu nou iti aduc eu o craca ...sa-l schimbi pasta al tau! Editat Decembrie 17, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Asa cum zicea si Max, schimba vascocupla si spune-ne rezultatul... sper sa gasesti la dezmembrari, ca noua e scumpa rau... Iar pentru restul: haideti sa discutam on topic pe cat posibil, va rog! Cei care aveti alte probeleme aveti libertatea de a deschide topicuri noi in caz ca nu gasiti discutii asemanatoare in topicuri deja existente. :tk [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Azi am schimbat vasco cuplajul si termostatu !!! Si ce credeti :ha::ha::ha::ha: aceeasi problema .... e umpic de diferenta se simte adica in sensu ca trage umpic mai bine masina ,si motoru suna alfel :h5 Ii dau io de cap sambata daca nu o fac bucati toata .:ha::ha: @YONUTZ stii bine ce s-a intamplat cu sticla aia la garaj ......si degeaba :ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura A @YONUTZ stii bine ce s-a intamplat cu sticla aia la garaj ......si degeaba :ha::ha: Nu-i nimic ...o trecem pe lista de prioritati ...ce nu trebuie sa lipseasca din garaj ...si ne ocupam de refacerea stocului :ha: Vine ea vara ... si-apoi o sa deschizi un topic ..."mor de cald" ... Da intradevar motorul suna altfel ...usor, usor 4fuckers ... o sa ajunga sa te invidieze ...devii "doktor4mitzers" ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Da yoane la vara pun repede compresoru si radiatoru sus si am si ac ....:ha::ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Liviule, inceraca sa faci ce am vorbit, da aeroterma jos si verifica directionarea regimului termic de la motor in interior! ce caterinca are Yon parca si el are Mitshu nu? Hm patrolist sub acoperire Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Eu am mers doi ani fara caldura pana ce m-am hotarat sa desfac bordul.Chiar daca furtunele de tur si retur de la radiatorul de incalzire erau calde domnul inculpat era infundat in draci.Curatat radiator de incalzire cu solutie speciala de cateva ori si acum daca este la maxim caldura fac sauna.Este posibil ca si tu sa ai aceeasi problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Eu am mers doi ani fara caldura pana ce m-am hotarat sa desfac bordul.Chiar daca furtunele de tur si retur de la radiatorul de incalzire erau calde domnul inculpat era infundat in draci.Curatat radiator de incalzire cu solutie speciala de cateva ori si acum daca este la maxim caldura fac sauna.Este posibil ca si tu sa ai aceeasi problema. Buna idee la asta nu m-am gandit.... KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura da jos bordul ee sfanta operatiunea..decat sa bajbai dupa solutiii miraculoase.Incearca sia asta....ca sa nu zici ca nu ai incercat....solutiii miracol gasesti pe toate drumurile.Daca stii cum sa il dai la orice maisna nu cred ca ia mai mult de 3-4 ore oricat de complicat ar fii.Poti sa primesti caldura in radiatorul respectiv dar daca fantele satu aiurea nu o sa primesti never caldura in masina.Dupa ce bagi solutia respectiva o sa ajungi la aceasi operatiune. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Nu se pune problema de dat bordu jos ca il dau in 20 de min ,sambata o sa fac operatiunea asta . Este ultima incercare .... KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Pai ti-a luat mai multe minute sa postezi aici decat sa dai jos bordul.........................lenesul mai mult alearga............e cazul tau ce dracu. Nimic nu vine din cer.....cu munca si rabdare iti faci singur treaba..fara jutor de afara.Da-l jos , spala -l si vezi clapetele.Nu exista sa nu mearga daca ai tot circuitul in regula.Aerisestel si gata. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Pai ti-a luat mai multe minute sa postezi aici decat sa dai jos bordul.........................lenesul mai mult alearga............e cazul tau ce dracu. Nimic nu vine din cer.....cu munca si rabdare iti faci singur treaba..fara jutor de afara.Da-l jos , spala -l si vezi clapetele.Nu exista sa nu mearga daca ai tot circuitul in regula.Aerisestel si gata. Daca stau bine sa gandesc eu cand am montat masina si am pus aeroterma inapoi pe masina ,ia ieste formata din 3 bucati ,si unde se imbina una cu alta avea un burete care .. ,defapt nu prea mie iera pe acolo aia sa fie cauza ?oare ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Man...eu cred ca buretele era doar de etansare la clapete sau de amortizare a respectivului radiator sau radiatore..AC etc, aerul circula ori din interior /interior sau exterior /interior. Daca cred eu sau dupa mine eu zic ca nu ai deloc fluid cald in acel radiator de interior.Indiferent daca .......si ai si spus ca ai scos la un moment dat vasco cupla ..deci sa incalzit inclusiv radiator principal deci sa deschis si termostatul deci in mod cert trebuia sa ai acolo fluid cald. radia cel putin dupa mine radia ceva in interior o boare ceva acolo....eu zic ca nu ai lichid acolo. Ori ai robinet ori clapetele iti obtureaza eliminarea aerului in habitaclu. Bafta. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Gata azi ma duc sa bucatesc bordu sa vedem de unde este problema ....:ha::ha::ha: . Revin cu poze si imformatii utile diseara KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Relatez de la fata locului:ha::ha::ha: am renuntat la radiatorul de AC ,am izolat bine gaurile etc etc ... Radiatoru din interioru aerotermei era jumate cu antigel si este infundat. Cum fac aerisirea sa fiu sigur ca este plin ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 (editat) Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Poze , poze ,poze ! ! ! sa vada' si okiu ' cum se demonteaza sa schimbi radiatoru ' de caldura . POZE , POZE ,POZE bafta in continuare ! Editat Decembrie 24, 2012 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Dupa ce-l desfunzi, cand pui antigelul la loc, se aeriseste singur. Caloriferul e mai jos decat vasul de expansiune... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Ajutor ....Tremur de frig in masina ......Pajero 3.0 v6 ...nu baga caldura Dupa ce-l desfunzi, cand pui antigelul la loc, se aeriseste singur. Caloriferul e mai jos decat vasul de expansiune... am iunteles KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate