Winter1966 Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Buna ziua tuturor Dupa mica istorie cu furatul masinii inca nu am reusit sa o pun in miscare. Saptamana trecuta am facut la ea setul motor, insa problema pompei de benzina nu e inca rezolvata. Pe scurt, acum face zgmomot mai mare decat motorul insusi. Am comandat una de pe ebay, noua, mecanicii mi-au spus ca nu are aceleasi racorduri(eu nu am vazut-o ). Azi am fost pana la Nasaud si am cumparat una noua care poate sa fie identica cu ce am comandat eu. Mecanicul mi-a spus ca racordarea se face cu holendere, iar ce am luat eu este clar cu stuturi pentru furtun ( evident si colier. Fotografiile de pe internet arata pompa ca avand reductorul de presiune exerior. Dl de la Nasaud mi -a spus ca ei au facut mai multe reparatii taind pur si simplu holenderele (care par a fi sertizate pe furtune de cauciuc) tragand furtunele pe stuturile pompei, si asigurate cu coliere. Pe partea de aspiratie a pompei nu poate fi o problema, insa pe refulare ? nu stiu care e presiunea pe refularea pompei. Situ ca regulatorul care este in zona injectoarelor este calibrat la 2,55 kgf/cm2 ( conform carte). Voi ati avut probleme cu pompa ? Daca da cum le- ati rezolvat ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: Pompa de benzina ( opinii mai urgente sunt binevenite !) Momentan nu dar cam face zgomot. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Pompa de benzina ( opinii mai urgente sunt binevenite !) pai presiunea pe refulare este dictata de regulatorul de pe rampa injectoarelor. o astfel de pompa poate ridica presiunea si pana la 5-6 bar. pompa cu zgomot in general se inlocuieste, nu se pot repara, cel mult la unele poti umbla la carbuni. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Winter1966 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Pompa de benzina ( opinii mai urgente sunt binevenite !) pai presiunea pe refulare este dictata de regulatorul de pe rampa injectoarelor. o astfel de pompa poate ridica presiunea si pana la 5-6 bar. pompa cu zgomot in general se inlocuieste, nu se pot repara, cel mult la unele poti umbla la carbuni. Cred ca nu m-am exprimat corect.Nu am de gand sa repar pompa , ci este vorba doar de racordarea acesteia. Mi se pare destul de firava o racordare furtun pe stut si asigurata cu colier. Insa... in lipsa unei pompe originale, cu racordarea prin filete..... nu prea am alta solutie. Daca nu ar fi benzina,parca nu mi-as face probleme. Asa..... am mici rezerve. Pe de alta parte din tot ceea ce am gasit pe internet la pompe pentru Feroza, toate au acest fel de racordare, mai putin ceva care are si regulatorul de presiune exterior, si care este la modicul pret de .....................1441 EURO :ang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Racordare pompa de benzina 2,5 bar nu sunt o problema pt. un furtun dimensionat corect pt. stutz si asigurat cu un colier cinstit. fa-o linistit. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Winter1966 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Racordare pompa de benzina 2,5 bar nu sunt o problema pt. un furtun dimensionat corect pt. stutz si asigurat cu un colier cinstit. fa-o linistit. Multumesc pentru sfat, si incurajare. Caut de cateva ore pe forumul FerozaGermania, si acolo fie au folosit aceeasi solutie fice ceva pompe de la ALfa, BMW si care au filete. Insa in conditiile in care pentru multe modele se folosesc asa cu stuturi si coliere.. ar trebui sa mearga. INca odata multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Racordare pompa de benzina repet, furtunul trebuie sa fie de acelasi diametru cu stutztul, sa intre un pic greu. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Winter1966 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Racordare pompa de benzina repet, furtunul trebuie sa fie de acelasi diametru cu stutztul, sa intre un pic greu. Dimineata ii explic mecanicului ce vreau. Ca era cam reticent..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Racordare pompa de benzina Salut eu a trebuit sa inlocuiesc o bucata de conducta benzina fisurata.Am folosit furtun cum spune giorgel adica cam de acelasi diametru am mufat furtunul pe conducta si am asigurat cu coliere.Nu are absolut nimic si merg asa de asta vara.Sincer colierele mi se par mult mai ok decat ''chestiile'' alea cu care se mufeaza de obicei furtunul de benzina. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Racordare pompa de benzina La mine cu un colier mai picura. Asa ca am mai pus unul. Cu doua coliere merge parfum! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 (editat) Re: Racordare pompa de benzina La mine cu un colier mai picura. Asa ca am mai pus unul. Cu doua coliere merge parfum! Salut. Si eu am schimbat conductele de alimentare cu furtune, cu ceva timp in urma. De fapt a schimbat mecanicul. Acum constat ca pe la un colier am pierdere. Ma gandesc ca poate dimensiunea furtunului nu a fost cea corecta. Voi ce dimensiune de furtun ati folosit ? Multumesc. Editat Iulie 1, 2016 de mvr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate