Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o noua veche vitara

stegulake

Postări Recomandate

Mi-am luat vitara, dupa multe cautari, si câteva mii de km facuti degeaba dupa masini prin tara de nebun, m-am pricopsit cu un sidekick din 95 1.6 16v cutie automata, merge brici, da sigur are belele, oricum o luam si in 3 roti daca era, pur si simplu am simtit ca e a mea, o sa revin cu poze in câteva ore da nu m-am putut abtine sa nu ma laud si la voi, is fericit tot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: o noua veche vitara

eu zic ca bine, nu am stat sa ma uit atent dat nu se vede mai nimic la o prima vedere, a doua vedere recunosc ca refu sa io dau de frica , maine vreau sa o bag in servis sa vedem ce e de capu ei, na acuma, pierde ulei cica pe la semeringuri o sa vad ce inseamna asta cica trebe dat tot motoru jos ca sa le schimb, si in rest tre sa ii schimb toate uleiurile si distributia, plus inmatricularea, o vreau bulgaroaica totusi ca sa scap de batai de cap, ma mai gandesc, ca idee masina merge absolt minunat, imi place de mor, si ma dau jos de pe tucson 2007 2.0 motorina cu tot ce vrei pe ea, nu cred ca ma mai urc in aia vreodata, e senzatie, dupa ce o pun la punct urmeaza sa o modific, sa vedem ce o sa iasa.

masina o sa fie folosita 95 la suta on road, si o sa faca undeva in jur de 50000 de km pe an, cel minim, acuma sa vedem in functie de asta pana unde o sa pot merge cu modificarile, in mintea mea o vad cu SL de 5 si BL de 7, cauciuce cat casa, scut sub toata masina metalic si un snorkel fain, asta asa de ochii lumi, numa ca nu cred ca o sa fie prea bine pentru asfalt, la viteze acceptabile, asa ca pana o pun la punct cat de cat o sa ma mai documentez.

Planuri sunt, vedem ce putem face defapt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare