samurai Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Am un troliu care nu merge grozav din cauza releului si as vrea sa-l modific dupa cum urmeaza: pastrez releul vechi pentru a scoate cablul afara iar pentru tras vreau sa pun alte doua bobine(warn) care nu stiu cum se leaga. ma poate ajuta cineva cu o schema sau niste explicatii? Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Schema de montaj relee troliu Nu stiu daca e schema care-ti trebuie, dar ma gandesc ca in principiu toate se leaga la fel : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53410-probleme-relee-8074&highlight=relee REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Re: Schema de montaj relee troliu Nu stiu daca e schema care-ti trebuie, dar ma gandesc ca in principiu toate se leaga la fel : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53410-probleme-relee-8074&highlight=relee In primul rand multumesc. Ce fac cu masa de la baterie pt ca din cate stiu si aia trebuie cuplata . Eu am pe fiecare bobina cate doua contacte pentru comanda si doua de putere. Il pot folosi pe oricare dintre cele doua de comanda? Pe schema se vede doar unul. Editat Decembrie 17, 2012 de samurai Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Schema de montaj relee troliu Minusul de la baterie il legi direct pe troliu. De regula borna de minus e sub motor si deasupra ai cele 3 borne de plus. La relee ai o masa subtire pentru bobinele de comanda. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate