l_stoian79 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 sunt 23 de ani de cand am auzit scandandu-se in TM cuvintele din titlu... apoi am auzit focuri de arma... si din nou scandari si urlete...alte focuri de arma...sirenele de la fabrici... "noi nu plecam! noi nu murim!" ....eram copil...eram mai multi copii... in 22 decembrie '89 nu am inteles de ce se bucurau parintii nostri atat de tare, dar ne bucuram impreuna cu ei, ne spuneau doar ca va fi mai bine.... au trecut 23 de ani.... eu ce pot sa-i spun copilului meu?... nu mai imi aduc aminte ce-mi spuneau parintii mei... doar ca va fi mai bine. noapte buna Romania! "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Am doi copii de varsta scolara. M-au intrebat intr-o zi ceva de genu:stiu ca oranduirea comunista era ceva rau dar ce este acela capitalism? Sincer n-am stiut ce sa le spun... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Anii au trecut degeaba se pare ! Vechile scursuri au ajuns acum sa conduca tara asta fie direct, fie prin papusile lor CIA-iste,KGB-iste,AVO-iste,MOSAD-iste sau mai stiu eu ce "iste". Nu am apartenenta politica (pt mine ARD,USL ,PP DD,UDMR = una si aceeasi mizerie) dar ma incapatanez sa cred ca vom avea inca un Decebal,Stefan cel Mare,Vlad Tepes,Mihai Viteazu,alaturi de care sa facem iar curatenie in tara asta. Legat de '89...pacat de cei cazuti pentru un circ ieftin dirijat de afara. In rest ...sarbatori fericite Romania ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Gandeste-te cum ai trait tu acum 23 de ani, ce lucruri si posibilitati aveai atunci ca si copil si daca avea mai multe decat are copilul tau acum, atunci spunei ca acum e mai rau. Daca el are mai multe posibilitati lucruri si libertate decat aveai tu atunci sigur e umpic mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Pe 20 incepea si la Bucuresti iar pe 21 dimineatza la Pta Unirii si Univ. pompieri spalau strada... "Armata e cu noi":uameni Seara iar incepea.... Acum privind in urma observ ca ne scaldam in neo-comunism! Nea Nelu si a lui FSN inca ne bantuie... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Adevarul suprem este ca traim in lumea libera si, ca aceasta libertate ne ingrozeste, ne contrange, ne tulbura. Fostul regim ne lasa doar cateva optiuni, poate acest lucru crea senzatia de siguranta dupa care tanjesc nostalgicii. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! politicienii...o apa si-un pamant.....poporul...inainte de 89 susotea pe la colturi...acum pe facebook......nimic nou sub soare adica cei care sunt in PDL ..UDMR nu-s comunisti...comunisti sunt doar cei din PSD si altele? toti au fost in PCR...cu functii mari...inainte de 89...asa ca...din PCR se trag toti 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Imi amintesc cum la cativa ani dupa "revolutie",defunctul meu tata imi spunea cu o tristete nemarginita in glas(citez dintr-o memorie aproximativa):"tatal bunicului tau spunea ca el este o generatie de sacrificiu,bunicu' tau imi spunea la randul sau ca este o generatie de sacrificiu,eu am trait toata viata cu dorinta ca macar tu sa nu ajungi o generatie de sacrificiu...mi-e teama ca n-am reusit..." Ce pot eu oare sa transmit generatiei urmatoare? noapte buna Romania! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Au trecut aproape 23 de ani ... Au trecut aproape 23 de ani de la ce? Au trecut aproape 23 de ani de cand ... Au trecut aproape 23 de ani si inca nu am aflat oficial ce s-a intamplat atunci! Sa le spunem copiilor nostri ce? Ca INAINTEA celor aproape 23 de ani era mai rau? Ca DUPA cei aproape 23 de ani lucrurile stau la fel? Ne-am "castigat" libertatea si ne-am pierdut constiinta ... unii au donat-o, altii contra unor avantaje materiale. Nu suntem mai buni decat acum aproape 23 de ani! Si asta nu e tot ...raul adevarat il vor simti copiii nostri ... Noi, cei peste 35 de ani ...ne-am cam trait traiul, pe multi nu ne mai intereseaza ce ne va rezerva viitorul ...dar Dumnezeu sa ne ocroteasca urmasii ...ai mei, ai tai si ai lui! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Gandeste-te cum ai trait tu acum 23 de ani, ce lucruri si posibilitati aveai atunci ca si copil si daca avea mai multe decat are copilul tau acum, atunci spunei ca acum e mai rau. Daca el are mai multe posibilitati lucruri si libertate decat aveai tu atunci sigur e umpic mai bine. @claudiu: ce voiam eu sa scot in evidenta e ca desi multi o duc mai bine acum (si eu printre ei), putini sunt cei care isi aduc aminte si respecta momentul acela. In loc sa exista macar un vag reportaj TV sau pe site-urile de stiri dedicate acestui moment, exista doar ponta/antonescu/masacru in US/tzatzele lui sanziana/etc.... doar atat: aduceti-va aminte! "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Bai fratilor, mie mi-e sila... Am ajuns o societate bolnava, avem de toate si nimic, totul e fals, sintetic si sterp. Sintagma ca "numai am avem nici macar viitor" este extrem de realista. Sanatatea e la pamant, invatamantul este jalnic, noi suntem sclavii bancilor si a marilor companii si banci. Ne-au facut dependenti de produse de rahat nemaiavand alte alternative totul prin niste planuri bine puse la punct de anumite cercuri inclusiv de FMI si UE. Coruptia este cel mai mare rau al societatii noastre. Este rau pentru ca a intrat tuturor in sange. Daca la un nenorocit de concurs de offroad (nici macar o mare etapa de camionat) se trag sfori ca sa castige o anume persoana doar pentru vanitatea lor pt ca nuse castigau bani, ce sa mai zic de locurile unde se invart bani? Suntem jalnici... :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Se distruge, se distruge de 23 de ani...si inca nu au terminat. Totul se taie si pleaca la fier vechi pe 2 lei .....stateam si ma gandeam ...astia de la LR imi vand o bucata de fier de vreo 5 kg , numita carlig cu 5000 lei ...noi cu cat vindem fierul si de ce-l vindem ca fier vechi ? Am putea sa-l vindem ca produs finit.....de 23 de ani . mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Ce s-a schimbat? A disparut teama. Ma bucur ca imi amintesc tot mai rar cum era sa te temi sa zici orice, nestiind cine te paraste undeva. Asta a facut paduchii paraciosi sa devina inutili, desi asta nu le schimba caracterul. Ar fi fost bine sa stim macar cine au fost astia, dar statul "pe nou" ii protejeaza cum a facut-o si cel "pe vechi", ca semn ca "la vremuri noi, tot noi". Lipsurile nu au disparut, s-au transformat. Atunci aveai bani si nu aveai ce face cu ei, acum tentatiile sunt la tot pasul si nu iti permiti sa te atingi de ele. Care e varianta mai dureroasa? Eu nu stiu. Schimbarea in bine e ca omul de rand are parte macar de chestiile de baza, cartelele, cozile de sute de oameni au ramas undeva in trecut. De condus ne conduc aceiasi (nu ca persoane ci ca mentalitate). Astia-s ca paduchii, linia intai a fost vanturata dar toti ceilati s-au regrupat si au redobandit puterea. Marius a pus punctul pe i, tot ce e partid azi e populat de "fosti", progenituri si pile ale "fostilor" si de cei care au fost recrutati pentru ca gandesc ca astia. Pe vremuri astia macar se temeau de cei de pe tretele superioare, acum nu mai au nici frica, nici un minim de bun simt. Au ridicat furtul, minciuna, tradarea si pupincurismul la nivel de religie, si noi inghitim asta. Poate nu avem de ales... naiba stie. Viata mea s-a schimbat enorm dupa 89, asa ca de 23 de ani reusesc sa imi aduc aminte intre 16 si 21 decembrie de cei care in 89 au avut curajul sau disperarea sa ridice vocea. Daca reuseam sa ne schimbam mentalitatea atunci, ca natie, acum eram departe! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! nu va place cum e condusa tara? nu injurati pe forum, inplicati-va intrati intr-un partid, faceti un partid, luptati si avansati. castigati alegerile locale, ajungeti consilier local, poate primar, si apoi poate deputat sau senator neimplicarea oamenilor corecti si cu constiinta lasa loc la cei incorecti si fara constiinta nu gasiti justificari pentru ca SA NU FACETI NIMIC, luptati sa faceti mai mult sau... faceti organizatii "haiducesti" de pedepsire a celor corupti si necinstiti cum sunt si in alte tari sa te plangi dar SA LASI PE ALTII SA FACA, se pare ca nu e o solutie. inplicarea este solutia forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Din pacate vom mai trai sub semnul marilor tulburari inca ceva ani...Fosilele comuniste inca nu vor ceda,va mai trece ceva timp... Iar noi imbatranim inca sperand la mai bine... Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! @soimu' Tu crezi ca vei fi lasat sa ajungi consilier,primar,deputat sau senator? Ma faci sa rad... Au incercat si altii varianta de care aduci aminte insa au disparut usor usor sau si au fost asimilati in hibridul asta actual. Acest hibrid nu are nici o legatura cu vechile doctrine PNT-iste,PNL-iste etc. Primeaza "ciolanul" ,lipsa de bun simt si functia/scaunul dupa care odata la 4 ani, pun peste blana de lup o blanita periata ,spalata si parfumata de oita virgina care vine incarcata de cadouri. Doar toporul si parul mai fac ordine in tara asta.Si asta cat mai repede altfel o sa ajungem in cativa ani sa vedem cum lichelele astea sunt inlocuite de analfabeti,prostituate sau mai stiu eu ce gunoaie. Nu ca acum nu ar fi plin de asa ceva.... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! nu va place cum e condusa tara? nu injurati pe forum, inplicati-va intrati intr-un partid, faceti un partid, luptati si avansati. castigati alegerile locale, ajungeti consilier local, poate primar, si apoi poate deputat sau senator neimplicarea oamenilor corecti si cu constiinta lasa loc la cei incorecti si fara constiinta nu gasiti justificari pentru ca SA NU FACETI NIMIC, luptati sa faceti mai mult sau... faceti organizatii "haiducesti" de pedepsire a celor corupti si necinstiti cum sunt si in alte tari sa te plangi dar SA LASI PE ALTII SA FACA, se pare ca nu e o solutie. inplicarea este solutia Asa o fi Soimule, poate ca implicarea noastra, a prostimii platitoare de biruri pentru contractele prefentiale ale acolitilor politici, ar trebui sa fie ceva mai mult decat mersul la vot.....dar ti se pare tie ca macar asta, votul, a schimbat ceva ??? Din pacate vom mai trai sub semnul marilor tulburari inca ceva ani...Fosilele comuniste inca nu vor ceda,va mai trece ceva timp... Iar noi imbatranim inca sperand la mai bine... Fosilele s-au retras demult, acum sunt la putere odraslele lor......stafeta a fost predata...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jakx_077 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Se distruge, se distruge de 23 de ani...si inca nu au terminat. Totul se taie si pleaca la fier vechi pe 2 lei .....stateam si ma gandeam ...astia de la LR imi vand o bucata de fier de vreo 5 kg , numita carlig cu 5000 lei ...noi cu cat vindem fierul si de ce-l vindem ca fier vechi ? Am putea sa-l vindem ca produs finit.....de 23 de ani . Salut! Ai dreptate dar daca incerci sa produci ceva finit in tara asta, vine statu' si iti mananca banii si urechile... astfel icat sa nu mai produci tu nimic ci sa cumperi de afara gata facut... Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Soimule.....eu asa vad lucrurile partid = politica politica = curvasarie NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! ...imi aduc aminte iarna aceea din"89 cand am vazut revolutia la televizorul sirius alb-negru,imi aduc aminte si de iliescu...si de gen guse...de procesul sotilor ceausescu..de executia lor,imi aduc aminte si tancurile si taburile armatei,..imi aduc aminte de familiile celor cazuti,..imi aduc aminte de cartela de paine si de cei 20 de litrii pe care ii baga tata de la peco intr-un aro 10 cumparat in "87 nou-nout cu 116.000 lei plus cei 3000 de lei spaga la uzina pt a alege o masina dupa gusturi,,,imi aduc aminte de militienii care venisera in casa noastra la perchezitie pentru legea 18(ilicitul) deoarece un vecin facuse reclamatie ca tata cumparse aro si remorca de stupina...imi aduc aminte de un aparat "gloria 3" unde tata asculta pe ultrascurte europa libera....imi aduc aminte de multe lucruri din perioada aceea ...dar cel mai bine intiparit in minte mi-a ramas imaginea tatalui meu in momentul primelor imagini de la revolutie ...plangea,...chiar plangea .....e nascut in "43 probabil trecuse prin prea multe si stia ce o sa vina,fusese arestat pentru ca era nepotul lui "Parvulescu" care venea la rude la olanesti....in fine acum tatal meu are aproape 70 ani si se tine foarte bine..dar ma bantuie si acum o vorba a lui care incep sa cred ca e adevarata si anume dupa executia ceausestilor tata a zis : ca tara care isi omoara conducatorul va traii in haos,dezordine...etc.....dragi colegi va doresc tot binele din lume si sa speram ca pe viitor va fi mai bine !!!! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Eu mi-am tot zis o sa fure, o sa fure si pana la urma o sa termine de furat, nemaiavand ce fura.....cine sa se gandeasca ca ei o sa inceapa sa se imprumute ca sa fure :shock: Editat Decembrie 17, 2012 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Am facut armata in Bucuresti la o unitate speciala de pe linga inpuscatu ca militar in termen , am prins pe ultimii metri o invoire de 5 zile sa vin acasa , gresala mea , la intoarcere am fost imbracat in hainele militare albastre , in gara de Nord dupa ce am coborit din tren am fost luat drept un sustinator al regimului ceausist , au tabarit unii pe mine cu pumni si picioare , la 10 min. zăceam la iesirea din gara fara dinti din fata ,plin de sange etc si cu haine rupte , un om al strazi imi da un palton dintr-un maldar de haine vechi , dupa alte 5 ore eram in unitate , in ziua urmatoare eram imbracat in verde ( dupa ce nea preluat MAPN-U ) cerindune sa aparam tara de teroristi , am supravietuit dar mi-am pierdut colegi dragi acolo , in Ianuarie la sfirsit eram civil cu acte in regula si cu trei dinti noi nouti in gura uitandu-ma in cer si spunindu-mi Romania in curind va deveni o tara occidentala si ne va fi bine , in 1991 ceream azil politic in MÜNCHEN , il primes , din nou ma uit in cer si-mi spun: am scapat , sant salvat , dupa alti trei ani ram acasa in figuri , ma chinuiau talentele , nerespectind conditile impuse de statul German referitor la azilu politic. Dupa ce am crescut mare si am inceput sa inteleg veata , sant un om nascut in Romania deci sant roman si apartin acestui loc , chiar si acest hoby al nostru ne arata cit de mult ne iubim tara privind-o dincolo de asfalt . Revolutia sau cum so numii ea are pentru fiecare o alta insemnatate , santem foarte adaptabili , de speriat de adaptabili . Vreau sa cred ca pe mine si familia mea nu ne conduce nimeni , sant propriu meu arlbitru si propiu meu conducator si traiesc pe acest Pamant si pe aceste meleaguri atit de iubite de mine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Nu vreau sa discut de politicieni.... Dar si in alte tari se fura, se da spaga si guvernantii sunt.....sub umbrela intereselor - desigur poate la un alt nivel Sa nu uitam ca suntem singura tara din lume care a luptat in 2 tabere in acelasi razboi...asta spune f multe.... Cum suntem noi? asta conteaza..... - cati dintre noi nu cunoastem pe cineva care a fraudat sistemul si s-a pensionat mai devreme... - cati dintre noi nu cunoastem pe cineva care lucreaza undeva si poate face rost de ceva mai ieftin...oare de unde il ia... - mare majoritate din pacate "functioneaza" pe principii extrem de simple fara sa inteleaga ce voteaza... - cati dintre noi nu stim pe cineva care lucreaza undeva si face niste combinatii pe-acolo si la privat si la stat.... Scapa cine poate..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! Eu mi-am tot zis o sa fure, o sa fure si pana la urma o sa termine de furat, nemaiavand ce fura.....cine sa se gandeasca ca ei o sa inceapa sa se imprumute ca sa fure :shock: :g:g:g....beleua e ca s-au imprumutat in numele nostru si noi vom plati pentru ca ei au tot felul de scutiri...... Editat Decembrie 17, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Noi nu plecam! Noi nu murim! "Daca as fi pentru o zi presedinte V-as amaneta pe toti si nu v-ati prinde" Casa Loco Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate