Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

modificare bancheta spate lada niva

gabarea

Postări Recomandate

Re: modificare bancheta spate lada niva

Unde ai deschis tu topicul, sectiunea "Modificari", e locul pentru acele masini din care in urma modificarilor nu mai ramane decat.....sigla ! :ha:

Asa ca doar pentru modificarea banchetei din spate, cred ca topicul sta mai bine aici in sectiunea marcii masinii......:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Raspunsul meu este ca nu e bine si iti spun si de ce.

daca elimin bancheta ok faci loc pentru bagaje dar sa inlocuiesti cu bancheta laterala nu e fezabil pentru ca nu ai acelasi spatiu alocat fiecarui pasager.

adica bancheta este peste rezervor deci la 15-20 de cm mai sus tu daca pui bancheta pe lateral la aceasi inaltime ce faci cu picioarele? unde le tii? ce vreau sa spun este ca picioarele pasagerului din spate au undeva in jur de 50 cm de spatiu adica de la marginea banchetei in jos sunt cam 50 de cm, spatiu pe care pe lateral tu nu il ai si nici nu il poti crea :)

parerea mea mai util ar fi sa pui o saltea in tot portbagajul sa poti sa dormi in ea :)

Link spre comentariu

cea mai buna modificare ,dupa primi 2 ani de incercari de la achizitia masinii,a fost in felul urmator:

se scoate ,,canapeaua" ca nu i bancheta , se strange cat mai bine se leaga cu o sfoara , se introduce intr un sac de plastic impreuna cu un pumn de grausor si naftalina ,se pozitioneaza n beci .....si ..gata

restul...spatiu pt bagaje :ha:

cine vrea sa stea poate pe o pernuta lejer in locul banchetei!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

hmmm ..... bancheta laterala e incomoda si-n ARO daramite in Niva care e cu minim 20 cm mai putin inalta

o idee cu care chibitez si eu ar fi montarea unor scaune (bancute) pliante adaptate de la alte masini si pozitionate astfel incat sa beneficiezi de forma caroseriei.

Editat de tarzy
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

E destul de mic spatiul in spate, ar merita daca oamenii pe care ii transporti nu sunt pretentiosi si ai usa la portbagaj varianta mare cu stopuri pe verticala, sa se poata urca oamenii independent fata de pasagerii din fata, cu ceva modificari

Link spre comentariu

....eu am observat un singur lucru la masina asta, de cand o am,:grin: ca oricat am incerca sa mai imbunatatim ceva la ea nu ne iese, s-a gandit unu prin anii '70, atat de bine la cum sa fie puse componentele pe aceasta, incat cred ca abia apoi a modelat caroseria dupa ele :ha:, pentru ca nu mai poti pune nimic in plus sau sa muti dintr-un loc in altul, din lipsa vreunui loc liber (parca evreii si scotienii erau cei mai "chibzuiti" :grin:)

.... intradevar, singurele miscari pot fi prin eliminare, pentru a folosi spatiul ramas liber in alt scop

.... sa nu uitam ca aro cu banchete laterale e suprainaltat cu vreo 15cm pe zona aia(poate daca ii faci o cocoasa pe cupola, merge varianta cu banchete).

.....sa amintim sifaptul ca, peste planul rezervorului pe laterala avem si oala rotii din spate care se ridica peste planul rezervorului cu inca 20cm, ramanand astfel practic vreo 70cm maximpana in cupola, poti transporta doar copii....

ar trebui sa faci cam asa ceva, ceea ce nu da f urat(aici e un alt model neraspandit la noi dar care cred ca e interesant de avut in vedere pentru cei care sunt pasionati de vanatoare, pescuit-modelul cu 4 usi + bena carosat)

images.jpg.fd6d48a55c6b88abae95ca015cca156f.jpg

Editat de dan chiperi
  • Like 1
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Dan am bagat sa spun asa si 6 persoane in niva plus 2 pe capota in fata care se tineau de sarmele de uscat rufe :) de mers merge dar asa sa ii muti de colo colo 100-200 de metri :) ca altfel nici o treaba, iar de comod nu se pune problema :)

eu zic sa incepi si tu sa arunci din banchete si ce mai ai prin portbagaj ca te incurca :)

Link spre comentariu

pe iasi e una in 5 usi

....sa vina vara ca o voi scoate si eu, ca tot nu merge nimeni in fata, si cred ca voi muta butelia in alt mod, ca sa am loc in portbagaj

Editat de Astral
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare