nomad Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: Despre limba romana..... Stiati ca Academia Romana a aprobati intrarea in dictionar si a cuvantului "succesuri" ? Am auzit si eu despre asta,ca Academia Romana ar fi aprobat cuvantul "succesuri" ca a doua forma de plural pentru cuvantul "succes",desi marturisesc ca am luat-o ca pe o gluma...se pare insa ca e adevarat,nu era o gluma. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: Despre limba romana..... Stiati ca Academia Romana a aprobati intrarea in dictionar si a cuvantului "succesuri" ? Nu stiu ce a aprobat sau nu Academia... dar la o simpla cautare (goagal sa traiasca), iata ce am gasit (luati de va minunati):http://dexonline.ro/definitie/succesul/paradigma:al:al:al It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: Despre limba romana..... exista antecedentul: vis -- vise -- visuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate