Razvan Matei Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 (editat) Mie imi sare pe reductor cateodata cand e mai turata masina sau cand e in frana de motor. ce poate sa fie? Editat Decembrie 18, 2012 de f_zoltan Ai postat offtopic. Am deschis topic nou cu problema ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Sare pe reductor Ce intelegi prin "sare pe reductor" ??? Iese din 4x4....? Sau ce...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Sare pe reductor E un topic creeat prin splituirea unui offtopic. Nu stiu daca chiar e o problema sau e vanare de postari, dar daca e problema intr-adevar importanta, omul vrea sa spuna ca ii sare din mers maneta reductorului. Probabil cand e pe Low. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Sare pe reductor D-nul Zoli, dvs mai bine mai cautati-ma pe mess ca ma cam plictisesc......Scuze de off-topic, sterg dupa ce apare "inculpatul".... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Matei Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Sare pe reductor Ce intelegi prin "sare pe reductor" ??? Iese din 4x4....? Sau ce...? scuze... am vrut sa zic imi sare de pe reductor. ii maneta pusa pe reductor si cand is pe o coborare in frana de motor imi iese singura pe N Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate