Filca Petru Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Din pacate as fi inceput cu SR 101 dar au disparut inca din regimul comunist prin anii 60 Editat Decembrie 19, 2012 de Astral 1 Camioane SR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filca Petru Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Camioane SR 4x4 Al doilea tip este SR 131 urmat de SR 132 4x4 Carpati V8 pe care-l mentin in viata. Camioane SR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filca Petru Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Camioane SR 4x4 Un alt model pe care-l detin restaurat SR 114 Bucegi V8 1 Camioane SR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Salut, Felicitari pentru implicare! Ne poti spune ce implica ca efort (timp, financiar, etc) un astfel de proiect? Se mai gasesc piese? Dar camioane pentru a le folosi ca baza de plecare? Ai vreunul de vanzare? Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! o cabina de 101 am vazut prin curtea unui vechi CAP de aici, parca mai avea si motor si ceva sasiu. Daca vrei ma pot duce sa vad daca mai e acolo - au trecut vreo 2 ani de atunci si tiganul lucreaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filca Petru Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) o cabina de 101 am vazut prin curtea unui vechi CAP de aici, parca mai avea si motor si ceva sasiu. Daca vrei ma pot duce sa vad daca mai e acolo - au trecut vreo 2 ani de atunci si tiganul lucreaza. Te rog sa ma tii la curent ! Salut, Felicitari pentru implicare! Ne poti spune ce implica ca efort (timp, financiar, etc) un astfel de proiect? Se mai gasesc piese? Dar camioane pentru a le folosi ca baza de plecare? Ai vreunul de vanzare? Mersi ! In legatura cu proiectu e o istorie ca lunga nu se poate descrie in cateva cuvinte. Nu vand niciuna, caut primul model. Editat Ianuarie 26, 2013 de Astral Camioane SR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filca Petru Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Un alt model e SR-DAC 6135- R restaurat, si dupa citiva ani transformat in 6135-RA 4x4 Camioane SR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filca Petru Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Ulterior camionul a fost modificat din tipu 6135 RA in basculanta de tip DAC 6135 RK Camioane SR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Te rog sa-ma tii la curent ! Dupa cum ma asteptam, tiganii l-au furat si l-au dus la fier vechi. Imi pare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Frumoase toate, daca mai restaurezi 2-3 bucati poti sa deschizi un muzeu, felicitari pentru rabdare si implicare. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Felicitari pentru munca depusa si pentru faptul ca detineti in curte o parte din istoria auto a Romaniei. Va invidiez! :br :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fan2474 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 (editat) Al doilea tip este SR 131 urmat de SR 132 4x4 Carpati V8 pe care-l mentin in viata. sal in august am adus si eu acasa o buceaga 131 cu duba. Stii cumva de unde pot face rost de pompa de frina sau garniturile pt ca-mi pierde lichid in 12 ore cam 100ml...si inutil o aerisesc. Salut, Felicitari pentru implicare! Ne poti spune ce implica ca efort (timp, financiar, etc) un astfel de proiect? Se mai gasesc piese? Dar camioane pentru a le folosi ca baza de plecare? Ai vreunul de vanzare? la romtehnica(ca) am vazut la licitatie in general is cam toate 114 cu duba .Mai vazusem numai una 114 cu prelata da nu mai retin locatia si doua 131 dar nu stiu cu ce era echipata. La cj de unde am luat-o eu, is vr-o 15 toate cu duba cu motoare de saviem si benzinare . bafta Editat Ianuarie 26, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Salut, Daca vrei sa dai unul din ele,da un semn. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Salut, Daca vrei sa dai unul din ele,da un semn. Data viitoare citeste ce s-a mai scris......vezi postarea #6........:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Felicitari pentru camioane si pentru pasiune. Bafta in continuare :h5. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rrobert Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Poti gasi piese pentru restaurare...PM si iti explic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Salut! Un 114 bucegi stiu eu intr-o unitate militara. era complet cand l-am vazut ultima data....cu v8 si tot ce trebuie. daca te intereseaza da un semn. Editat Ianuarie 27, 2013 de Astral complet.....fara C.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filca Petru Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Salut! Un 114 bucegi stiu eu intr-o unitate militara. era complet cand l-am vazut ultima data....cu v8 si tot ce trebuie. daca te intereseaza da un semn. Mersi, nu ma intereseaza cea ce am, caut alte tipuri ! Camioane SR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad13vlad Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Camioane SR 4x4 Al doilea tip este SR 131 urmat de SR 132 4x4 Carpati V8 pe care-l mentin in viata. Un vis ! Oricine ar dori un asemenea camion de-a gata ! Felicitari pentru munca depusa . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi_manta Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Felicitari pentru efortul depus,sa ai parte si de SR 101. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Nu ma gandeam ca mai intereseaza pe cineva SR-ul,dar uite ca da. Felicitari pentru idee si pasiune,:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Camioane SR 4x4 - restaurate de mine ! Si un filmulet gasit pe net legat de subiect... dar si o pagina cu explicatii... http://www.automobileromanesti.ro/Roman/SR_132/ Frumoasa pasiune. BRAVO si bafta mai departe ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate