Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Joe

JOE

Postări Recomandate

Salut numele meu este Baroiu George am 23 ani si sunt din Otopeni ,Ilfov si ma aflu pe acest site tocmai pentru a impartasi alaturi de voi pasiunea pentru masini de teren,natura,calatorii .cPana acum ceva zile nu credeam ca pe acest forum gasesc ceea ce doresc

si ca sunt doar niste discutii unele chiar in necunostiinta de cauza dar dupa intalnirea de la Fundatica la care din fericire am participat

chiar daca deocamdata doar ca spectator mi-am schimbat parerea si acum chiar imi doresc sa intru in "clubul" vostru.

Ca utilaje detin:Mazda B2500 an 2005 o masina cu care imi fac treburile de zi cu zi,Suzuki Vitara 1,6 16 v an 1991 model 4 usi

care cat de curand va intra intrun proces de transformare (sper cu ajutorul unor baieti de pe site care chiar sunt meseriasi in suzuki)pentru a putea participa alaturi de voi la trasee dar si la campaniile de ajutor care le apreciez foarte mult!!!!! si in

final un ATV Linhai 4x4 care te face sa te relaxezi in aer curat dar nu-ti ofera senzatiile unor masini adevarate.

Inchei aceasta prezentare aici cu nerabdarea unei alte intalniri.

SUZUKI VITARA SI MAI NOU MAZDA B2500 si un ATV Linhai 4x4.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare