u2_2 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Imi trebuie niscai grilaj sau tabla expandata din care sa-mi fac niste custi de transport caini, stie cineva pe unde gasesc in zona Brasov? Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Tabla expandata - de unde? http://www.griro-tabla-expandata.ro/contact-us vezi daca au distribuitori in zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Tabla expandata - de unde? Multam, a fost haios. Dupa cateva apeluri in sfarsit raspunde un domn, care-mi spune ca nu prea au distribuitor in zona si ca oricum nu prea distribuitorul nu prea are marfa pe stoc si ca mai bine sa comand din Bucuresti. N-am indraznit sa intreb daca in Bucuresti e stoc... Alte idei ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Tabla expandata - de unde? Dedeman....Baumax....Hornbach....Recobol....Metabras....Kronmat....etc....le-ai incercat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Tabla expandata - de unde? Nu au decat la Dedeman, dar acolo profilul care mi-ar fi fost bun mie s-a delistat si nu poate aduce decat ceva ce nu-mi foloseste. Sau sa spun ca au decat la Dedeman ?:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Tabla expandata - de unde? Probabil ca tu sti mai bine dar eu nu cred ca este recomandata la ce vrei tu sa o folosesti,catei risca sa isi provoace taieturi in acel grilaj pt ca muchiile ochiurilor sunt foarte taioase,eu am manevrat odata si cum le atingeai cu mana goala cum te taiai destul de serios,acele muchii sunt ca briciu. nu e mai simplu si mai sigur sa le faci din panouri de gard. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Tabla expandata - de unde? Eu am tot pipait o bucata d-asta de care vreau si nu parea sa aiba muchii taietoare. Panourile de gard nu ma avantajeaza pentru ca, la cele bordurate ma incurca chiar bordurarea - trebuie croite dupa profilul portbagajului, folosind la maxim spatiul ca sunt dihanii mari si vreau sa-i transport cate 2, iar cele nebordurate, asa numitele duble, sunt un pic cam scumpe si ma ajunge o cusca d-asta dubla, pentru 2 potai, la pretul uneia pe care pot sa o iau de pe e-bay - aprox 650 lei. Mi-ar fi bun un grilaj gen plasa sudata dar cu ochiuri mai mici si fie vopsit fie galvanizat, dar nu stiu de unde sa iau asa ceva. Pe aia din Hornbach i-am tot bazait sa-mi vanda o lada d-aia de-a lor dar nu vor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate