RZV Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 As vrea sa stiu daca jantele originale de Rubicon 2009-2010 se potrivesc pe GC 2000-2004. Proba este edificatoare ,stiu, dar pentru cine poate si are timp:grin: Multumesc anticipat. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Compatibilitati jante Jeep La distanta intre prezoane iti spun sigur ca sunt aceleasi cote,adica 5x5inchi sau 5x127,nu iti pot spune cu siguranta daca nu cumva atinge in etriere sau pe altundeva,dar cred ca merg la perfectie. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Compatibilitati jante Jeep Multumesc Dragos, am uitat sa spun ca ambele sunt 17". Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cosmin Adrian Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Compatibilitati jante Jeep Se potrivesc. Uite aici, poate te ajuta: http://www.wheelsupport.com/bolt-pattern-stud-pattern-5-x-127/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Compatibilitati jante Jeep dap, am vazut, multumesc Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate