Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A venit inceputul lumii !!!

Optimus

Postări Recomandate

Acum ca s-a terminat isteria sfarsitului lumii, haideti sa ne bucuram de inceputul unei lumi mai bune, si sa punem cu totii umarul la realizarea ei. Sa incepem aceasta noua etapa a vietilor noastre intr-o nota de optimism. Sa devenim constienti ca noi ca indivizi formam de fapt "lumea" si ca asa cum suntem noi, fiecare in parte, asa devine si lumea noastra. Iar daca nu putem schimba ceva la nivel "galactic", sa avem convingerea ca putem macar schimba ceva in noi si in imediata noastra apropiere.

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie despre cum vrem sa arate lumea noastra.

Eu, de exemplu, imi doresc o lume cu oameni seriosi, cu bun simt, in care sa fie respectate adevarul, frumosul si armonia, o lume in care sa fie mai ieftini carburantii (de ce nu?!), o lume in care calitatea sa fie apreciata la justa valoare, indiferent ca vorbim despre produse, servicii, cultura...

Dar voi, ce va doriti?

• Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A venit inceputul lumii !!!

Imi doresc accelerarea legii "cauza-efect", "legea rezonantei" sau cum este cunoscuta la noi, mai popular "Culegi ce-ai semanat!", "Semeni vant, culegi furtuna!"

Astfel, fiecare dintre noi va fi "obligat" sa isi revizuiasca gandirea, comportamentul, etc., asa vom constientiza faptul ca suntem responsabili ptr. actiunile noastre, iar respectul fata de tot ceea ce ne inconjoara, iubirea..., vor deveni lucrurile cele mai de pret ptr. om. Asa vom ajunge sa intelegem vorbe mari spuse de inteleptii lumii: "ca suntem fii si fiice ale lui Dumnezeu", "ca noi suntem stapanii destinului nostru"... Dorinta de putere este cea mai distrugatoare boala a omului, este cancerul sufletului, iar minciuna, inselatoria, crima sunt urmele degradarii.

Aceasta schimbare pe care mi-o doresc eu, la inceput nu va fi una placuta ptr. majoritatea dintre noi, insa este necesara si sper din tot sufletul sa vina cat mai curand. De prea mult timp traim in sistemul acesta inchis care ne-a indobitocit; presiunile psihice si fizice la care am fost supusi, ne-au facut sa actionam si sa gandim in mare parte fara vointa proprie.

Sarbatori Fericite tuturor, cu speranta si dorinta unui an mai bun! Constiinta si Constienta maxima

• Like 1
:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Vizitator Cosmin Adrian

Pana la urmatorul sfarsit al lumii, eu vreau urmatoarele:

Impozit auto civilizat - sau macar ca la bulgari

Taxa auto civilizata - nu de domeniul SF-ului cum e la noi

Proceduri simplificate privind inmatricularea

Mecanici la serviceuri mai competenti

Benzina/motorina mai ieftina - sau ca la americani 1$/litru

Paduri curate unde sa faci un gratar civilizat

...si autostrazi peste tot

Restul e cancan :P

Link spre comentariu

se pare ca odata cu inceputul ....lumii dupa apocalipsa mayasa...toata lumea viseaza SF-uri....impozite omenesti....carburanti ieftini.....taxe simbolice........treziciunea oameni buni....ca asa ceva nu veti vedea pe meleagurile lui Zamolxe....niciodata :grin:

eu unul prefer sa fiu sanatos....ca de taxe preturi nesimtite si alte golanii vor avea grija mai marii zilei:bleah

Link spre comentariu

daca exista intr-adevar si eu as dori asta .....

Leacul exista, dar il impiedica BigPharma sa ajunga la public. Unul din cazuri, si poate cel mai celebru, este cel al dr. Burzynski, care este in ultima etapa a luptei impotriva sistemului, dupa niste zeci de ani. Acum, remediul lui este in faza ultima inainte de aprobare de catre FDA, singura problema serioasa fiind taxa de cateva sute de mii de $ pe care FDA o percepe pentru autorizarea unui medicament pentru piata. Masura abuziva si restrictiva, deoarece numai gigantii farmaceutici isi permit sa plateasca o astfel de taxa, pe cand un producator independent nu are cum sa scoata banii aia. Oricum, se fac eforturi pentru strangerea banilor in timp util, si eu am convingerea ferma ca vor reusi si vor scoate pe piata acest remediu, care este chiar eficient si foarte ieftin. Cum spuneam, asta este unul din cazuri, dar mai sunt si altele numeroase, in care medicii au demontat mitul cancerului si metodele de trataemnt ineficiente aplicate pe bani multi, si au venit cu solutii ingenioase si accesibile oricui.

Detalii aici: http://www.burzynskimovie.com/

http://www.youtube.com/watch?v=Be1ihuZNg84

Sau o varianta pare-se mai scurta dar tradusa in romana aici:

http://www.youtube.com/watch?v=hE2_qh76H9Q

Am o rugaminte, aceea de a nu amesteca topicul asta cu altele "apocaliptice" pentru ca nu au nici o treaba unul cu altul. Si faceti abstractie de circul mediatic, nu va mai raportati la el, ci exprimati ce simtiti in sufletul vostru.

Multumesc pentru intelegere.

Am citit pe undeva ca "Omul este ceea ce gandeste"... Aceasta este una din realitatile incontestabile ale acestei lumi, din fericire... Asa ca, alegeti cu grija ce ganditi... :wink:

LE: Oricum, este tot mai evident ca traim o epoca a transformarilor, e doar o chestiune de timp pana cand efectele vor fi "vizibile". In mai multe domenii apar solutii independente care la un moment dat vor razbi dincolo de limitarile impuse de sistem. Pana la urma, este un proces firesc asta... Asa ca avem de ce sa fim optimisti.

O initiativa interesanta este si cea a Fundatiei Keshe, despre care am auzit in urma cu ceva timp ca la ultimul eveniment organizat de ei au participat cateva delegatii ale unor tari, nu multe, ce-i drept, dar e totusi un inceput promitator. Sunt foarte curios cum vor concretiza colaborarea cu Keshe.

http://www.keshefoundation.org/en/

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Partea asta cu sf lumii a prins doar la americanii imbecili sau la restul lumii care nu si-a luat pastila la timp.

O lume mai buna ar fi pt inceput una cu "mai putin control",una in care sa guverneze legea bunului simt si o lume in care sa putem ,chiar daca suna ciudat , sa fim egali ...

Cum multe natii sunt indiferente la soarta noastra,ca ROMAN ,imi doresc sa cunoastem in 3-5 ani macar 80 % din ce stiau stramosii nostrii DACI,sa fim lasati sa ne cunoastem istoria adevarata de la 106 la 1330 ,sa fim lasati sa ne cultivam urmasii, sa fim ceea ce suntem nu ceea ce ne arata altii dupa bunul plac sau ,de ce nu, sa folosim resursele noastre pentru NOI (Rosia Montana e un inceput ! )

Restul e Can Can si Libertatea si Realitatea si Taraf si Etno si Acasa si OTV si...manipulare ordinara

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Partea asta cu sf lumii a prins doar la americanii imbecili sau la restul lumii care nu si-a luat pastila la timp.

O lume mai buna ar fi pt inceput una cu "mai putin control",una in care sa guverneze legea bunului simt si o lume in care sa putem ,chiar daca suna ciudat , sa fim egali ...

Cum multe natii sunt indiferente la soarta noastra,ca ROMAN ,imi doresc sa cunoastem in 3-5 ani macar 80 % din ce stiau stramosii nostrii DACI,sa fim lasati sa ne cunoastem istoria adevarata de la 106 la 1330 ,sa fim lasati sa ne cultivam urmasii, sa fim ceea ce suntem nu ceea ce ne arata altii dupa bunul plac sau ,de ce nu, sa folosim resursele noastre pentru NOI (Rosia Montana e un inceput ! )

Restul e Can Can si Libertatea si Realitatea si Taraf si Etno si Acasa si OTV si...manipulare ordinara

Frumoase ganduri si dorinte! Pentru ca acestea sa devina realitate, in primul rand ar trebui sa fim acolo unde se spune si se presupune ca am fi fost in '89, adica o tara libera fara datorii externe; insa asta a cam devenit o fantezie greu de realizat momentan! Nu imposibil, insa ar trebui un plan f. complex, care sa fie pus in aplicare de oameni care impartasesc aceste dorinte ale noastre.

Sau ar mai fi o varianta, care suna cumva f. apropiat de ceea ce sustineau unii ca se va intampla pe 21-12-2012, si anume un "sfarsit al lumii" asa cum il cunoastem noi acum, un colaps al sistemului economic, social, politic, ajungerea la un punct de unde sa se ceara reinventarea intregii structuri...

Am fost uniti de saracia (pe toate planurile) impusa de comunism, acum suntem dezbinati de ideile capitaliste care ne imping la un materialism exagerat, transformandu-ne in fiinte egocentriste; dar daca vom ajunge la acel punct "0" , sunt aproape sigur ca ne vom dezvalui adevarata natura, aceea de oameni iubitori, cinstiti, muncitori, inteligenti..., asa cum erau si stramosii nostri DACII!

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

...imi doresc sa cunoastem in 3-5 ani macar 80 % din ce stiau stramosii nostrii DACI,sa fim lasati sa ne cunoastem istoria adevarata de la 106 la 1330 ...

Partea mai putin cunoscuta este aceea ca perioada de acum 2000 de ani a fost de fapt perioada de declin a societatii dacice, ceea ce a atras inevitabil invadatorii, pt ca in urma cu ceva timp, nu indraznea nimeni sa se apropie cu ganduri necurate. Traditiile sprirituale au fost ocultate cu mult timp inainte, astfel incat nici in ziua de azi nu au fost descifrate toate tainele culturii dacice. Un exemplu ca sa intelegeti dimensiunea acestei culturi: daca in urma cu aproximativ 5000 de ani au aparut urme razlete ale prezentei omului in zona de vest a Europei specifice triburilor nomade, pe teritoriul Transilvaniei au fost descoperite artefacte care dovedesc existenta oamenilor in asezari sedentare (adica localitati stabile) cu activitati agricole, obiecte de cult, arta si stiinta, cu o vechime de peste 11500 de ani, ceea ce denota faptul ca acea civilizatie exista cu mult inaintea datarii acelor artefacte pt ca e logic ca este nevoie de timp pentru a se dezvolta o astfel de societate.

Din fericire, in ultima vreme observ un mare interes in redescoperirea radacinilor noastre ca popor si sunt unele initiative chiar interesante, si sper si eu ca foarte curand sa avem parte de surprize frumoase in acest sens.

Eu am ajuns sa-mi mai doresc un al doilea Vlad Tepes, care sa ne scape urgent de toti tradatorii astia care ne mananca zilele!

Unde esti tu... :Hr

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Si cam atat...!

Mai departe, tot discutiile despre Guta, Salam, faptele lui Chuk Norris, s.a. ,raman in top.

Interesul majoritatii pentru subiectele de scandal/divertisment, in defavoarea celor legate de conditia vietii, dezvoltare personala, spiritualitate, binele suprem al omenirii, spune foarte mult despre punctul in care a ajuns omenirea in momentul de fata (ma refer in special la noi, poporul roman). Imi spunea cineva de curand, ca tara noastra este supusa unui razboi psihologic intens, iar scopul ar fi tembelizarea populatiei. Poate suna fantastic (insa dovezile sunt clare..., oameni tembeli peste tot) , insa armele acestui razboi (in aparenta inofensive), sunt super eficiente; acestea nu sunt altele decat:

-televiziunile, cu tot felul de programe, stiri, reclame, mesaje subliminale "presarate" pe tot timpul emisiei, etc. (eu de aproape 6 ani nu mai am TV in casa, si uite ca nu am murit, imi este chiar f. bine)

-incurajarea, sustinerea, dezvoltarea industriei muzicale, bazata pe niste ineptii (si aici nu ma refer doar la manele, care "se stieee..., este nr 1 in top", vezi top 10 melodii romanesti de asemenea) (total lipsite de interes ptr. mine aceste "manifestatii culturale")

-ziare, reviste de scandal, s.a.m.d. (nu multumesc, tot ce primesc de genul acesta, prin posta sau alte surse, le pun la reciclat; sunt milioane de carti extraordinare, pe care sunt convins, ca nici in 10 vieti, nu as reusi sa le citesc, deci, ptr. ce sa imi bombardez creierul cu rahaturi din revistele de scandal/divertisment)

Pe langa toate astea, o otravire lenta (plecand de la alimente si ajungand pana la medicamente), si uite asa avem o reteta clara si functionala, care din pacate a cam dat roade. (veti spune ca nu avem de ales, fals, intotdeauna putem alege! Aceasta este una din luptele mele in desfasurare, crearea unui spatiu viu, in care sa locuiesc, sa ma hranesc si sa imi cresc copii)

OAMENI BUNI,TREZITI-VA! Nu va mai lasati condusi, controlati, hraniti cu toate gunoaiele (atat hrana fizica, cat si cea spirituala), luati-va fraiele destinului vostru si fiti proprii stapani.

ROMANIA, TREZESTE-TE!!!

• Like 1
Link spre comentariu

@edy

Ai uitat sa spui de arma cea mai dura ... in razboiul psihologic ...INTERNETUL.

Desi aparent face legaturi de zeci de mii de km intre oameni in cateva secunde, desi aparent iti ofera mii de solutii la toate problemele ...INTERNETUL, dupa parerea mea este cel mai rapid si eficient mod de a manipula psihic omul.

"Tembelizarea" sistematica e globala ... uitati-va mai bine peste hotare ...Noi inca suntem intre ape ...ne conformam traim pe calea impusa ptr ca alte variante tind catre zero...nu ...ne pregatim ...sunt foarte multe cazuri de cancer ... care ma indoiesc ca au aparut asa peste noapte ...ca boli netratate la timp ...

La noi situatia e dura: sunt tot mai multi care financiar sunt subjugati pe mai multe generatii de acum incolo doar ca au avut in gand ca pot avea in jurul lor 4 pereti care sa fie ai lor ...si exemplele pot continua ...

Scumpirile sistematice, taxele la limita supravietuirii, locurile de munca din ce in ce mai prost platite si mai putine, scandalurile in care in ultimul timp suntem tarati sa ne ucida si ultimele posibilitati de a aduce bani in tara ...si tot asa... credeti ca sunt intamplari sau coincidente? Ma indoiesc ...E un plan bine pus la punct ...

Asta este lumea atat la nivel mondial cat si la nivel national ... o jungla unde cel mare ...de foame il mananca pe cel mic ...si cei mici care scapa ...mor de foame sau ii macina incet si sigur bolile secolului 21.

Un nou inceput ...ne-am putea dori in momentul cand toate cate exista ...nu vor mai exista! Pana atunci ... ne dorim cu totii, firesc, un lucru caracteristic speciei ...SA SUPRAVIETUIM acestui sfarsit sa ne putem gandi la UN NOU INCEPUT! :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare