tempestuos Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Salut, Am si eu o mare problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul vostru. Am reusit sa-mi smulg oglinda fata-stanga la un GC din 2007. Ce variante mai ieftine am sa o inlocuiesc? Am inteles ca de noua, la reprezentanta e o palarie de bani.... M-ar interesa ceva SH ,de la dezmembrari, sau ma gandeam sa-mi iau din SUA una after-market, OMIX. Ce parere aveti, se potriveste varianta americana pe masina mea? Pe net am gasit ca ar fi diferenta intre modelul american si cel european, dar nu sunt sigur. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare orice sugestie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Oglinda GC '07 La Omix-Ada nu au din pacate am verificat eu acum, WJ este cel mai nou model pt care au oglinzi din gama grandului. La Crown au in lista dar nu au pe stoc acum si cand vor acea sunt doare cele cu memorie si automate,cred ca au si pliere,in descriere screi asa(Power, Heated, Memory, Automatic Fold-Away.) Ar trebuii sa costa cca 250euro un after market,la dezmembrari iti vor cer cat pe una noua. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tempestuos Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Oglinda GC '07 Eu am gasit oglinda pe stoc aici: http://www.jeep4x4center.com/mirror-power-heated-left-hand-55156453ae.html, ca pret este ok, problema este, se potriveste sau nu? Este pentru Grand '05-'09 dar nu stiu cum e cu diferentele intre modelul american si ala european. Altfel, oglinda ar fi axact ce am eu nevoie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tempestuos Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Oglinda GC '07 Ce am gasit eu este la 110$ si este facut de OMIX-ADA, o sa incerc sa pun linkul din nou: http://www.jeep4x4center.com/mirror-power-heated-left-hand-55156453ae.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Oglinda GC '07 salutare ai rezolvat cu oglinda? CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate