Darius Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 In primul rand, imi cer scuze daca postez aiurea. Nici nu stiu unde ar fi indicat... Am doua carusele de copii, din acelea care vin prinse de patut, canta si se invart diverse jucarii, care sunt defecte. Pe unul l-am primit cadou, a mers fix 3 secunde, iar cel care l-a luat nu mai are bonul ca sa il schimb pe garantie. Aceeasi situatie este si cu al doilea, nu mai gasesc bonul. A functionat cam doua luni. Am gasit un electronist in zona 1 Mai, dar mi-a spus ca il jignesc cu o asemenea lucrare, ca are si el demnitatea lui. :sc Ma poate ajuta cineva? Contra-cost, evident! "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Carusele de copii defecte Iti pot da 2 numere de telefon de la 2 electronisti dar e posibil sa coste reparatia mai mult decat valoreaza obiectul de reparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate