Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traseu Romania --> Suedia ?

RETI

Postări Recomandate

Salut !

astept un sfat de la cineva care a mai facut traseul sa zic asa , de fapt nu stiu pe unde este mai avantajos sa o iau cand si unde sa intru in Suedia.

Sa iau feribotul la rostok sau sa merg prin danemarca mai sus si la Copenhaga sa ma duc pe pod la Malmo?

Astept parerea voastra...bineneteles si cu argumente de ordin financiar.Am gasit la Rostok bilet cu vreo 99 euro .......... de bani asti bag vreo 60 de litri de motorina si merg pe drum dar vreau sa stiu daca mai platecs si alte taxe pe drum spre Copenhaga si oricum trebuie s atraversez spre suedezi la un moment dat.Ma mai intereseaza daca am voie sa trag remorca avand permis numai de categoria B ......adica daca e permisa tractarea unei remorci de 750 kg fara sa depasesc 3.5 tone....

Multumesc !

Editat de RETI

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor traseu Romania---- Suedia.

Oresund e cu taxa. Gasesti valoarea pe site.

Fara taxe doar prin Finlanda.

Cu remorca e ok din ce stiu eu. Gusteru iti poate da, cred eu, mai multe detalii.

Dar poti oricand obtine informatii singur, pentru Suedia gasesti informatii din abundenta. De exemplu, despre transport http://www.transportstyrelsen.se/

Link spre comentariu

Re: Traseu Romania --> Suedia ?

anul trecut pe vremea asta masina + 2 pers puttgarden - dk, dk suedia dus intors costa aprox. 215 euro. podul la malmo era 38 euro dus si de acolo drumul e lung si plictisitor ca tot sudul suediei, eu as alege varianta cu 2 ferry's. podul desi e o piesa de inginerie remarcabila, la timpul asta s-ar putea sa nu prea vezi nimic din cauza cetii. incearca sa eviti sa alimentezi in dk, e cam ciudat daca n-ai card, trebuie sa platesti inainte si sa stii cit vrei exact

daca vrei sa intri pe uscat in dk trebuie sa traversezi de la frederikhavn in suedia sie faliment din cite stiu eu, mie varianta de mai sus mi se pare cea mai rapida

Editat de gusteru
Link spre comentariu

Cel mai scurt e Rostock-Gedser cu ferryboat-ul si apoi via Copenhaga si pe pod la Malmo, unde se plateste 40-50 Euro.Mai e Rostock-Trelleborg,direct in Suedia. Daca vrei fara ferry,e mai mult de mers si mai ai si primul pod de platit (Storae Baelt), cam tot 50 de euro parca. Costurile sunt +- 10 Euro, desi am trecut anul asta, am incercat sa nu tin minte sumele, ca sa nu ma indispun. Daca ai card romanesc international, merge sa platesti direct, si pe la benzinarie si la pod, oriunde.

Vezi aici rutele de ferry, ce ai mai aproape de destinatie.

http://www.aferry.co.uk/ferry-to-sweden-ferries-uk.htm

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

DA V-am spus ca stiu de ferry ..ma refeream la ce-i ce au mai facut traseul de traversare din Germania Danemarca in Suedia....mersii binevoitoriilor ....Cum o dau tot cam acolo ajung ...ori muncesc la volan ori ma odihnesc la bordul ferry.Mi-au zis niste baieti ca podul ala la Malmo ee pe 70 de euro.Nu conteaza am s amai fac un reserch azi sa ma documentez si oricum odata vreau si pe posul ala sa-l vad....Mersi de pont cu ceata...Cat priveste carduriile am patit-o asa ca in ziua de azi e ebina s a ai cash.......ceva la buzunar.....

Mersi mult de informatii.!

La multi ani !

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare