u2_2 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75999-Vand-Ford-Explorer-Inmatriculat-BG-Pret-Bun-Urgent&p=850606#post850606 Nu m-a interesat masina si nu sunt adeptul inmatricularii in Bulgaria. Nici nu-mi plac taxele, de altfel. Dar nu depre asta vroiam sa vorbesc. Vroiam sa dau un exemplu de luare de atitudine, evident dezinteresata, in fata unei posibile tepe. Si in numele celor care ar fi putut fi pacaliti, sau care poate luand de bune afirmatiile usoare ale vanzatorului, s-ar fi inhamat la ceva ce nu avea o rezolvare prea usoara, as vrea sa multumesc celor care au fost pe faza. Respectele mele, domnilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine Bre aia nu e teapa ...Poate ca omul ala nu stie ce vinde... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine @Yonutz; Asta a fost cel mai tare banc pe ziua de azi. Bun de tot. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine Sau ...macar poate acu afla ce a cumparat! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine Eu ii acord prezumtia de "nevinovatie" :grin: Poate si-a luat si el teapa, ca n-a stiut ce si cum, dar ca un "bun" roman, a vrut s-o dea mai departe... Daca chiar si-a luat teapa, putea sa ceara ajutor, nu s-o plaseze mai departe, ca nu jucam leapsa. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine Am spus "posibile tepe", pentru ca evident si eu ii acord prezumtia in cauza. Chestia e ca nu toata lumea stie cu ce se mananca. Eu, de exemplu, nici nu m-as fi gandit la vreun nit, pentru ca nu stiam de el. De celelalte manareli cu impozite si asigurari stiam, dar de nit nu. Si poate ca mine sunt mai multi care, in necunostinta de cauza si cu buna credinta, ar fi putut lua de bune afirmatiile vanzatorului. Cei care stiau, au ales sa spuna, desi ar fi putut sa ridice din umeri ca nefiind problema lor. Asta ne apropie de o atitudine corecta din punct de vedere al comunitatii, al binelui comun. Extins, daca am aplica aceleasi principii si in viata de zi cu zi si am lua atitudine civica in fata acelorasi mici sau mai mari smecheri, in fata abuzurilor de tot felul la care suntem supusi fie din partea statului, fie din partea unor anumite cercuri sau paturi sociale, lucrurile ar incepe sa stea altfel in tarisoara asta. Atitudinea in sine, de a nu trece cu nepasare pe langa o incorectitudine, merita punctata, apreciata, laudata si urmata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine eu nu inteleg.....se poate preciza in ce consta teapa? nici linkul nu merge bine... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine Dar despre ce anume este vorba aici, cazul concret; pentru ca link-ul postat nu duce spre nimic. Discutia vad ca se indreapta catre ceva frumos, constructiv, o discutie la care imi face mare placere sa iau parte, pentru ca indeamna la o atitudine pozitivista, o propagare a moralitatii si corectitudinii, lucruri pe care le consider esentiale intr-o structura sociala sanatoasa. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine eu nu inteleg.....se poate preciza in ce consta teapa? nici linkul nu merge bine... Anuntul de la rubrica MP a "degenerat" in asta... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76010-Discutie-despre-NITUL-de-pe-placutele-de-inmatriculare-BG&highlight=nitul Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine Anuntul de la rubrica MP a "degenerat" in asta... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76010-Discutie-despre-NITUL-de-pe-placutele-de-inmatriculare-BG&highlight=nitul Ok, multumesc, acum am inteles. :h5 Oricat de tentanta ar fi varianta cu inmatriculatul in Bulgaria si cu toate "garantiile" date de unii "vanzatori" a unor masini deja inmatriculate in BG, prefer sa aleg o masina cu motor pana in 2000 cm'3 inmatriculata in RO sau daca totusi aleg varianta cu inmatriculatul in Bulgaria, prefer sa devin cetatean bulgar si sa fie inmatriculata direct pe numele meu. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine @edy_M nu te obliga nimeni la nimic, alegerea este fix a ta! Nu stiu ce ai inteles tu din acel topic...? Prezentarea unor fapte, naturale te-au determinat sa tragi o concluzie pripita.:arrow: Spor la obtinut "cetatenia"(rezidenta) bulgara...:ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine Partea cu obtinerea cetateniei a fost mai mult o gluma decat o dorinta :grin: Cat despre ceea ce am inteles eu din topic..."no coment"! A fost un mesaj subtil ce am vrut sa il transmit, daca il pecepe cineva, este ok, daca nu, nu este nici o problema! Salutare si numai bine! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine :grin::grin: Intre timp, domnul Cosmin Adrian a solicitat sa i se stearga contul de pe forum. I s-a indeplinit dorinta. E bine ca nu s-a fript cineva de pe forum cu masina asta. Retragerea vanzatorului atat din discutii cat si din aceasta comunitate ridica cateva semne de intreb are vis-a-vis de bunele intentii ale acestuia. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Despre comunitate si atitudine :grin::grin: Intre timp, domnul Cosmin Adrian a solicitat sa i se stearga contul de pe forum. I s-a indeplinit dorinta. E bine ca nu s-a fript cineva de pe forum cu masina asta. Retragerea vanzatorului atat din discutii cat si din aceasta comunitate ridica cateva semne de intreb are vis-a-vis de bunele intentii ale acestuia. Pacat ca i s-a sters si topicul cu pricina! Ar fi fost util sa mai ramana macar o vreme, sa vada cat mai multi cazanul cu pricina, tocmai pentru evitarea unei viitoare tepe. Parerea mea. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate