Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sr 114

fan2474

Postări Recomandate

Re: Sr 114

sal.stie cineva unde pot gasi garniturile la ompa de frina sau de la ce pompa se potrivesc?? cine ma poate ajuta? merci

am redemontat pompa si interior este 38mm. pe garnitura din fata nu are cota dar pe cea din spèate i tip semering dupa masurile mele e 26.6 interior pe 5mm grosime si 38 ext pe 10 grosime (pe interior scrie 131 35 05 109)

Precizez ca pompa pierde cind este in repaus nu cind o folosesc. pica asa incet ( pe linga pedala de frina cam 200ml la 5-6 ore)adica se goleste borcanu .-)

stie cineva cum se poate lustrui interiorul? nu este chiar perfect , dupa ani ce o stat i-ti dai seama.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 luni mai târziu...

asta-i pompa cu pricina. are cineva de vinzare sau o solutie ? am incercat cu garnituri de la alte tipuri de pompe si nika.

sal. sa nu va zic , ca era la o aruncatura de bat cei care fac garnituri de toate tipurile si in max o ora : hidraulica Sacele. cu pompa am descurcato dar cu servo de nici o culoare. are cineva vreo pompa servo??

Link spre comentariu

uitasem stie cineva daca e posibil ca sr114 din 72 sa aiba doar 4 viteze? eu a-v-a n-am gasit-o

ma poate ajuta cineva cu o copie de carte de identitate de la un sr 114 inscris? la RAR i-mi cer cod motor (nu serie) . o sa va povestesc mai multe dar sa o inscriu intai sa nu ma trezec ca trebuie sa schimb judetul:-)

( de o luna umblu intre service si rar)

Link spre comentariu

Din cate stiu SR131 si SR132 au avut cutii in 4 viteze. Viteza intai nesincronizata, vitezele 2,3,4 sincronizate. Pe SR 114 cutia ar trebui sa aiba 5 trepte. Nu stiu sa fi fost versiuni cu cutie in 4 viteze. In armata imi amintesc ca se gasea un set/kit de reparatie pentru servofrana de SR, dar nu era chiar simplu de inlocuit si reparatia nu reusea intotdeauna. Aceasta servo s-a dovedit a fi nu tocmai grozav de fiabila. Era cineva pe forum ce avea cateva autocamioane SR reconditionate, poate el detine mai multe informatii. Succes! :wink:

Editat de Astral
IMI.......ITI.......nu se scriu niciodata cu cratima !!!!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Din cate stiu SR131 si SR132 au avut cutii in 4 viteze. Viteza intai nesincronizata, vitezele 2,3,4 sincronizate. Pe SR 114 cutia ar trebui sa aiba 5 trepte. Nu stiu sa fi fost versiuni cu cutie in 4 viteze. In armata imi amintesc ca se gasea un set/kit de reparatie pentru servofrana de SR, dar nu era chiar simplu de inlocuit si reparatia nu reusea intotdeauna. Aceasta servo s-a dovedit a fi nu tocmai grozav de fiabila. Era cineva pe forum ce avea cateva autocamioane SR reconditionate, poate el detine mai multe informatii. Succes! :wink:

cu servofrina am rezolvat la Hidraulica ca mi-or facut garnitura dar cu pompa de frina nici cum ca trebuie alezata ca prin honuire nu iese si nu am gasit pe nimeni sa faca alezare la diametru ala ( 42mm) sa sper ca rezolv pine nu-mi expira atestatul istoric...iar :banana

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

sal i a3a oara cind merg la rar si ma tot ff la cap cu cod motor stie cineva ce cod motor are motorul de bucegi? i de datoria mea sa-l gasesc? maine va merge iar la rar masina sa speram ca trece....

ce-l putin am scapat de service pt fericiti care nu or avut parte de el se cheama TOP AUTO BV .

Link spre comentariu

"Anunţ licitaţie publică deschisă cu strigare din data de 09.01.2013, ora 10:00

Caietul de sarcini se poate procura de la sediul companiei sau se poate accesa on-line, pe site, în perioada: 11.12.2013 (ora 09:00) - 17.12.2013 (ora 14:00)"

Citat de pe romtehnica. problema ca eu nu gasesc caietul ala de sarcini nicaieri... Ma ajuta cineva? Scuze de off, dar topicul e citit de "nebuni"(a se citi pasionati) care umbla dupa "fiare vechi"

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

merci pt cod.

sa-i ia dracu cu serviceul lor ca nu amtrecut la rar ca nu o avut frina destula pe roata dx la care s-o lucrat.

i-am bagat in masa si am dus masina acasa( doar bani or fost ai mei)..

cine ma poate ajuta cu frinele?...

deci ce s-o lucrat: s-o refacut garnituri si honuit cilindrii, spalat ferodouri ,rectificat si schimbat garnitura pompa frina, schimbat garnitura de la servofrina( cea de sub scara sofer ca masina e cu servo pe aer pe spate)

pe roata sx ( la care nu s-o umblat frina 70% deci ok la cealata cu lucrarile 40% ) specific ca fata are frina brici si e directa de la pompa de la pedala.

e posibil sa aiba cricheti ca la masinile moderne? eu am vazut tot demontat si nu am stat sa ma uit ca doar e 'service cu bile'

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare